Παντελής Παντελίδης: Σε αυτή τη θέση βρέθηκε μέσα στο τζιπ- Έγγραφο!!!

 

Σε πρηνή θέση στο μπροστινό μέρος του οχήματος , με το κεφάλι προς τη θύρα του συνοδηγού και τα πόδια στη θέση του οδηγού βρέθηκε και ανασύρθηκε από τους άνδρες τις πυροσβεστικής ο Παντελής Παντελίδης. Αυτό αποδεικνύει το επίσημο έγγραφο που υπογράφει ο Β’ ανακριτικός υπάλληλος και η ενεργήσας την αυτοψία και πλέον έχει προσκομισθεί  στην εισαγγελία.

Το τζιπ μάρκας MERCEDES είχε προσκρούσει στις μπάρες και είχε προσγειωθεί με τη δεξιά πλευρά (πλευρά συνοδηγού) στο έδαφος.

‘Όπως προκύπτει από το έγγραφο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το σώμα του τραγουδιστή είχε φύγει από τη θέση του οδηγού , προφανώς κατά το ντελαπάρισμα και ο Παντελίδης βρισκόταν με το πρόσωπο στη θέση του συνοδηγού, ενώ τα πόδια του είχαν μείνει στη θέση οδήγησης.

Πρόκειται για ακόμα ένα επίσημο στοιχείο από τον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας που αποδεικνύει ότι ο Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

 

 

parapolitika,madata

Related posts

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους