Πανελλήνια συγκίνηση για τον 30χρονο Γιώργο: Η τυχαία διάγνωση, η σπάνια πάθηση και τα τελευταία λόγια πριν το τέλος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 30 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, με τον αδελφό του, Κώστα, να συγκλονίζει με τα λόγια του.

Ο ποδοσφαιριστής από τις Σέρρες άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλευόταν, καθώς έπασχε από λέμφωμα του Burkitt, έναν καρκίνο του λεμφικού συστήματος, που ανακάλυψε τυχαία πως νοσεί, πριν από επτά μήνες.

Η πρώτη διάγνωση του Γιώργου Ζαγκλιβέρη

Όπως περιγράφει ο αδερφός του άτυχου ποδοσφαιριστή, Κώστας Ζαγκλιβέρης, για την πρώτη διάγνωση «είχε ένα ατύχημα με μια μηχανή που είχε και όταν πήγε στο νοσοκομείο, του διέγνωσαν με τις αιματολογικές, ότι υπάρχουν διογκωμένοι λεμφαδένες.

Ήταν λέμφωμα Burkitt, που προκαλεί ανοσοανεπάρκεια και χτύπησε με τη μια στον νωτιαίο μυελό και ξεκίνησε να έχει παράλυση στο πρόσωπο του, στο μάτι του, έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει. Θα τα καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ, κάνω κουράγιο, τον υποστηρίζαμε όσο μπορούσαμε, ήμασταν δίπλα του. Πιστεύαμε σε ένα θαύμα.

Πιστεύαμε στη δύναμη ψυχής που είχε, ότι θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω».

Ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης πίστευε ότι θα τα καταφέρει

Ο αδικοχαμένος νεαρός είχε συγκινήσει χιλιάδες κόσμου με τα βίντεό του στα social media και είχε δείξει την αλλαγή στο σώμα και το πρόσωπό του και όπως λέει ο αδερφός του, πίστευε πως θα τα καταφέρει.

Related posts

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους