Παιδί μου τι σου έκανα: Συντετριμμένος ο πατέρας στην Κρήτη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 2,5 ετών κοριτσάκι , χαροπαλεύει το παιδί – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται το 2,5 ετών κοριτσάκι – Διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας που παρέσυρε με το αγροτικό αυτοκίνητο το παιδί του στην αυλή του σπιτιού τους, σε χωριό της Κισσάμου Χανίων.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα

Το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

“Είναι διασωληνωμένο με μηχανική υποστήριξη και με τη χορήγηση πολλών φαρμάκων” δήλωσε στο cretalive ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης. “Σήμερα το πρωί έγινε μία προσπάθεια ελάττωσης των φαρμάκων και φαίνεται ότι το παιδάκι αντιδρά ικανοποιητικά και αυτό είναι κάτι θετικό. Παραμένει σε βαριά κλινική κατάσταση και ευελπιστούμε ότι το επόμενο 48ωρο, θα είμαστε πιο αισιόδοξοι” πρόσθεσε.

Ο πατέρας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ούτως ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είδε την κόρη του.

“Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Alpha.

Κατά τις ίδιες πηγές, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι διαρκώς στο νοσοκομείο, περιμένοντας νέα για την κατάσταση υγείας του παιδιού τους, ενώ δεν σταματά να κλαίει, επαναλαμβάνοντας δύο φράσεις: “παιδί μου τι σου έκανα, είσαι η ζωή μου όλη”.

Συγγενείς στηρίζουν τους δύο γονείς, με τη μητέρα να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί, ενώ σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Related posts

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους