Παγωτό… για τους μερακλήδες με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα σε ελάχιστα λεπτά- Η συνταγή του ονείρου

Αν σας αρέσει να τρώτε παγωτό… και τον χειμώνα,  συνταγή… για μερακλήδες και λάτρεις του, που γίνεται σε ελάχιστα λεπτά με ζαχαρούχο γάλα και μπισκότα.

Πρόκειται για ένα γλυκό, το οποίο θα σας κάνει… να γλείφετε τα δάχτυλά σας, καθώς θα πρόκειται για ένα μόνιμο πειρασμό. Και λέμε «μόνιμος», καθώς θα το φτιάχνετε συνέχεια, μόλις δοκιμάσετε την πρώτη φορά, όπως τη σοκολατένια τούρτα παγωτό έτοιμη στο τσακ μπαμ.

Υλικά

18 μπισκότα της επιλογής σας

1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα

2 κούπες κρέμα γάλακτος

2 βανίλιες

Εκτέλεση

Αρχικά, σπάτε τα μπισκότα

Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και την χτυπάτε μέχρι να γίνει σαντιγί

Προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε

Ρίχνετε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύετε με ένα κουτάλι

Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ παγωτού και αν θέλετε σπάτε άλλα 4 μπισκότα χοντροκομμένα τα ρίχνετε από πάνω

Αφήνετε το παγωτό να παγώσει στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες

Related posts

Ντεκαφεϊνέ: Πόσο ασφαλής είναι αλήθεια;

Πράσινο τσάι: Προστατεύει καρδιά, μυαλό και σώμα – Τα οφέλη για την υγεία

Άνοια: Το μεσογειακό ελιξίριο που προστατεύει το νου και παρατείνει τη ζωή – Καταναλώστε το κάθε μέρα