Όροι Διαγωνισμvών “VIP Club Newsitamea”

Όροι Διαγωνισμvών “VIP Club Newsitamea”

Η Εταιρεία Newsitamea η οποία λειτουργεί το ηλεκτρονικό portal www.newsitamea.gr και www.members.newsitamea.gr διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο newsitamea.gr

Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα και Κύπρο είναι μέλη του VIP Club Newsitamea και fans της fanpage VIP Club Newsitamea στο Facebook έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής»). Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην εταιρεία newsitamea καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β” βαθμού.

Στο Facebook θα αναρτώνται ενημερώσεις, διαδικτυακοί σύνδεσμοι και φωτογραφίες με την επισήμανση « Διαγωνισμός Newsitamea VIP Club». Κάθε Δικαιούμενος Συμμετοχής πρέπει α) να είναι μέλος του VIP Club Newsitamea και β) όνομα, γ) επώνυμο, και δ) ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) . Με αυτές τις ενέργειες μπαίνει αυτόματα στην κλήρωση. Η κλήρωση θα διενεργηθεί από το τμήμα marketing του newsitamea με την συμπλήρωση της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού στα κεντρικά γραφεία μας και από την οποία θα αναδειχθεί ένας (1) τυχερός / τυχερή. Το Newsitamea VIP Club θα επικοινωνήσει αρχικά με τον αναδειχθησόμενο από την κλήρωση τυχερό / τυχερή μετά το πέρας της κληρώσεως, ζητώντας του/της να αποδεχθούν τα δώρα και να επιβεβαιώσουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση & Τ.Κ., τηλέφωνο επικοινωνίας και ηλεκτρονική διεύθυνση).

Εάν ο τυχερός / η τυχερή αρνηθεί τα δώρα του/της ή δεν αποδεχθεί τα δώρα του / της από την διοργανώτρια εταιρεία η΄ δεν επικοινωνήσει εντός 24ωρου ή διαπιστωθεί ότι δεν συνέτρεχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις συμμετοχής του / της, χάνουν το σχετικό δικαίωμά του / της.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων. Επίσης, η εταιρεία δηλώνει ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι απαγορεύεται η συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό μέσα από ψεύτικα «εικονικά» accounts που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook, δηλαδή accounts με το ίδιο επώνυμο ή ψευδώνυμο και κανένα φίλο, χωρίς φυσική κοινωνική λειτουργία-social networking.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι το Newsitamea δεν έχει ουδεμία ευθύνη ή υπαιτιότητα σχετικά με τυχόν υπαγωγή σε φορολογία των βραβείων ή δώρων ή για οποιεσδήποτε άλλες δαπάνες που θα προκύψουν σε σχέση με τα βραβεία ή τα δώρα που παρέλαβαν ή θα παραλάβουν οι συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι το Newsitamea καθώς και όλα τα αντίστοιχα στελέχη, διευθυντές, υπάλληλοι, αντιπρόσωποι και πληρεξούσιοι δεν θα φέρουν καμία ευθύνη, αλλιώς απαλλάσσονται από οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε τυχερού/νικητή για τυχόν τραυματισμό, απώλεια ή οποιαδήποτε ζημία προκύψει, ολικά ή μερικά, άμεσα ή έμμεσα από την αποδοχή, κατοχή, χρήση ή κατάχρηση ενός βραβείου, δώρου ή τμημάτων αυτών.

Το Newsitamea διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει, να αναβάλει, να ματαιώσει ή/ και να επαναλάβει οποιαδήποτε κλήρωση, καθώς επίσης και να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους με σχετική ανακοίνωσή στο web-site www.newsitamea.gr και www.members.newsitamea.gr  μέσω του τύπου ή και με προφορική ανακοίνωση, για σπουδαίο, κατά την απόλυτη αυτής κρίση, λόγο ή αν αυτό επιβληθεί με δικαστική απόφαση ή απόφαση Διοικητικής ή Δημόσιας Αρχής. Ως σπουδαίος λόγος θεωρείται ενδεικτικά μεταξύ άλλων και η αδυναμία διεξαγωγής της κλήρωσης για τεχνικούς λόγους οφειλόμενους είτε στη διοργανώτρια εταιρεία, είτε σε τρίτους άμεσα εμπλεκόμενους, καθώς και οι λόγοι γενικά που οφείλονται σε αμέλεια τρίτων.

Ο αναδειχθησόμενος από την κλήρωση νικητής, εφόσον ενημερωθεί και αποδεχθεί το δώρο του, παρέχει την συγκατάθεσή του στη διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή της κληρώσεως και του αποτελέσματός της μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή/ και του Διαδικτύου (Internet). Ειδικότερα, το Newsitamea δικαιούται να δημοσιοποιήσει με οποιονδήποτε πρόσφορο κατά την κρίση της τρόπο το όνομα του νικητή και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς φωτογραφίες αυτού, φιλμς και βίντεο, καθώς και οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση των δώρων, η δε συμμετοχή στην κλήρωση συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της κλήρωσης, η διοργανώτρια εταιρεία συλλέγει από τους συμμετέχοντες τα εξής στοιχεία: α) όνομα, β) επώνυμο, και γ) ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) δ) τηλέφωνο, Η διοργανώτρια εταιρεία διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των ανωτέρω στοιχείων και με κανέναν τρόπο και για καμία αιτία δεν τα μεταβιβάζει σε οποιονδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο) παρά μόνο όπου αυτό προβλέπεται από το νόμο και μόνο προς τις αρμόδιες αρχές. Η διοργανώτρια εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει το ως άνω στοιχείο. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί εγγράφως στο Newsitamea και να ασκήσει τα δικαιώματά του ενημέρωσης, πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων και μεταβολής/διαγραφής των ανωτέρω στοιχείων κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στα άρθρα 11-13 του ν. 2472/97 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

NEWSITAMEA ΑΣΤΙΚΗ  Μ.Κ.Ο / email: info@newsitamea.gr , Διεύθυνση έδρας εταιρείας: Αγ. Τριάδος 1 Αχαρνές,Μενίδι.