Ο μικρός Χρήστος μετά από αγώνα 2,5 χρόνων σήμερα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών!!!

Ο μικρός Χρήστος μετά από αγώνα 2,5 χρόνων σήμερα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ήρθε η μεγάλη ημέρα ,ο Χρηστάκης το μεσημέρι θα πάρει το ευλογημένο μόσχευμα από τον Δότη που θα του χαρίσει μια υγιή ζωή.

Η θετική μας σκέψη είναι δίπλα του.

Διαβάστε την σχετική δημοσίευση της μητέρας του:

«ΈΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ Η ΑΥΡΙΑΝΉ ΜΈΡΑ ΠΟΥ 2.5 ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΙΜΈΝΑΜΕ…. ΑΎΡΙΟ Ο ΧΡΗΣΤΆΚΗΣ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΤΟΥ ΜΆΧΗ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΘΕΙ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ Κ ΣΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΎΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΖΩΉ ΝΈΑ ΧΑΜΌΓΕΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ ΉΡΕΜΗ ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΖΩΉ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΟΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ ΠΑΙΔΆΚΙ Κ ΑΥΤΌ ΧΆΡΗ ΣΤΟ. ΔΌΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΏΜΩΝΟΥΜΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΖΉΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΊΝΕΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΎ ΥΓΕΊΑ Κ ΕΥΧΌΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Η ΖΩΉ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΈΡΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΎΜΕ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…… Κ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΊΞΑΤΕ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΙΡΌ Κ ΜΑΣ ΔΊΝΑΤΕ ΔΎΝΑΜΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ… ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΑΚΌΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΑΎΡΙΟ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΈΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΌΤΗ Κ ΝΑ ΣΥΝΥΡΠΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΉ Κ ΦΥΣΙΚΆ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΑΓΏΝΑ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ Η ΠΟΛΎ ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΟΥ Ariadni Nouka B ΠΟΥ ΧΆΡΗ ΣΕ ΕΚΕΊΝΗΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΏ ΣΤΟ NEW CASTLE ΤΗΝ ΑΓΑΠΆΜΕ Κ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΌΤΙ ΈΚΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΎ ΖΉΛΟ Κ ΑΓΆΠΗ Κ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΠΆΝΤΑ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥ….. ΚΑΛΉ. ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΜΩΡΌ ΜΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ Κ ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΓΙΟΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΔΏΣΟΥΝ ΔΎΝΑΜΗ Η ΜΕΤΑΜΌΣΧΕΥΣΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΏΡΑ ΕΛΛΆΔΟΣ ΜΕΤΑΞΎ ΠΕΡΊΠΟΥ 2 ΜΕ 4 ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ Κ ΏΡΑ ΑΓΓΛΊΑ 12 ΜΕ 2″

Μάλιστα η μητέρα του μικρού Χρήστου έκανε γνωστό μέσω Facebook ότι αυτή την ώρα ξεκινάει η διαδικασία της μεταμόσχευσης, με την παρακάτω ανάρτηση:

Ευχόμαστε καλή επιτυχία ολόψυχα!

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Related posts

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη