Ο Ανδρέας Ηλιάδης είναι κομμάτι της ζωής μου: Η συγκλονιστική ιστορία της Δήμητρας με τη μεταμόσχευση και στους δύο πνεύμονες – ΒΙΝΤΕΟ

Η ευγνωμοσύνη της 28χρονης Δήμητρας στον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη που της άλλαξε τη ζωή.

Αλλη μία ασθενής εξέφρασε σήμερα την ευγνωμοσύνη και τη στήριξή της στον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια και τις υπόνοιες για εμπόριο οργάνων από τον γιατρό.

Λίγες ώρες μετά τη συγκινητική επιστολή του 13χρονου Αλέξανδρου Τζανίδη, η Δήμητρα Ντίλιου, η οποία έκανε διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων θέλησε να στείλει το δικό της ευχαριστώ στον Ανδρέα Ηλιάδη, περιγράφοντας το πώς συνέβαλε καθοριστικά προκειμένου να αλλάξει η ζωή της.

“Η ζωή μου πριν τη μεταμόσχευση ήταν αρκετά δύσκολη, αρκετά επώδυνη και επίπονη, γιατί ανά 15 ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο και 24 ώρες το 24ωρο ήμουν με οξυγόνο.

Αυτό σημαίνει ότι με περιόριζε σε όλες μου τις μετακινήσεις, η ζωή μου ήταν σπίτι νοσοκομείο, νοσοκομείο σπίτι, χωρίς κοινωνική ζωή, χωρίς να μπορώ να δω τους φίλους μου από κοντά. Ήταν αρκετά δύσκολα”, είπε η 28χρονη στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

Τότε στη ζωή της ήρθε ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος -όπως τονίζει- της έδωσε τεράστια δύναμη.

“Ο κ. Ανδρέας είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου, γιατί ήταν το πρώτο τηλεφώνημα για ένα μόσχευμα που είχε βρεθεί, αλλά τελικά δεν μου έκανε. Όταν είχε έρθει στα Γιάννενα για μια δική του επίσκεψη ήρθε και στο σπίτι μου, ήθελε να με γνωρίσει.

Μου έδωσε τεράστια δύναμη και μου είπε “μη φοβάσαι, είμαι δίπλα σου, θα το παλέψουμε μαζί”. Γι’αυτό λέω ότι πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Από τότε μπήκε στη ζωή μου. Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο για να δει πως είμαι, και πριν και μετά τη μεταμόσχευση.

Είναι δίπλα μου, είναι κομμάτι της ζωής μου. Είμαι δίπλα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον” τόνισε.

Όπως σημείωσε, η μεταμόσχευση έγινε πριν τέσσερις μήνες και από τότε νιώθει πως ξαναγεννήθηκε και δηλώνει ευτυχισμένη.

“Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια που μου χάρισε απλόχερα αυτό το δώρο. Μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμό μπορώ να νιώσω”, κατέληξε.

Related posts

Σιαμαία αγοpάκια δίδυμα γεννήθηκαν με 3 πόδια και κοινό ουρογεννητικό σύστημα

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ