“O Μαθητής ως Εθελοντής: Δράσεις και Όραμα”

“O Μαθητής ως Εθελοντής: Δράσεις και Όραμα

Σε συνέχεια των δύο επιτυχημένων διοργανώσεων για τον εθελοντισμό με θέμα «Ενεργώ επειδή Νοιάζομαι» και «Βασικές Αρχές Διαχείρισης Εθελοντικής Δράσης», η 3η ημερίδα για τον εθελοντισμό με τίτλο “O Μαθητής ως Εθελοντής: Δράσεις και Όραμα” διοργανώνεται με σκοπό να εξοικειώσει το κοινό με την έννοια του εθελοντισμού στα σχολεία, τις δυνατότητες, τα οφέλη καθώς και τα πιθανά προβλήματα που προκύπτουν.

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Hellenic American College, σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, New Hampshire, USA) διοργανώνουν την 3η ημερίδα για τον εθελοντισμό με τίτλο “O Μαθητής ως Εθελοντής: Δράσεις και Όραμα”, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι), από τις 11:00 έως τις 18:00.

Με χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εν λόγω ημερίδα όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις εμπειρίες, τις δυνατότητες, τα οφέλη και τα πιθανά προβλήματα που παρουσιάζονται όταν οι μαθητές συμμετέχουν σε δραστηριότητες κοινωνικής προσφοράς.

Η ημερίδα θα πλαισιώνεται από μαθητές, εκπροσώπους δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων, διευθυντές σχολείων, σχολικούς συμβούλους, καθηγητές, δασκάλους, γονείς, ψυχολόγους, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, εκπροσώπους Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων και δημοσίων φορέων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα κατάθεσης και ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών οι οποίες θα αποτελέσουν τον πυρήνα  για πιο συνειδητές, εθελοντικές, μαθητικές δράσεις στο μέλλον. Επιπροσθέτως, η διανομή προωθητικού υλικού από Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα δώσει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται, να εμπλακούν σε μελλοντικές δράσεις και να γνωρίσουν τους εκπροσώπους των εν λόγω οργανώσεων.

Οι εθελοντικές δραστηριότητες που θα παρουσιαστούν στο κοινό θα βραβευτούν με τιμητικούς επαίνους.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλέσετε στο 2103680950 ή να στείλετε email στη διεύθυνση events@haec.gr με το ονοματεπώνυμο σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ  Πρόγραμμα Εκδήλωσης

 

Related posts

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες