Ντροπή: Ιδιοκτήτης μαγαζιού στο Άστρος Κυνουρίας απαγορεύει σε παχύσαρκους την είσοδο στο μαγαζί του

Άστρος Κυνουρίας – Κι όμως αν και πλέον έχουν 2021 και αν και όλοι οι ανθρωπότητα κάνει «αγώνα» για να εξαλειφθεί ο ρατσισμός υπάρχουν περιστατικά που ντροπιάζουν και προκαλούν οργή.

Σε πλαζ στο Άστρος Κυνουρίας ένα περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας μοιάζει απίστευτο… όμως δυστυχώς είναι καθόλα αληθινό.

Άστρος Κυνουρίας – Υπάλληλος απαγόρευσε σε οικογένεια να μπει στην πλαζ

Kαι τι ακριβώς συνέβη; Ο υπάλληλος ταβέρνας απαγόρευσε σε οικογένεια να μπει στην πλαζ λέγοντας: «Έχω εντολή από το αφεντικό να μην σου επιτρέψω την είσοδο είσαι παχύσαρκος και θα κάνεις ζημιά. Μόνο αν φέρεις καρέκλες και τραπέζι δικό σου μπορείς να μπεις».

Και με μία γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Οι καταγγελίες είναι δεκάδες… και η δικαιολογία είναι ο εξοπλισμός. Ότι δηλαδή οι ξαπλώστρες αντέχουν μέχρι ένα συγκεκριμένο βάρος.

Διαβάστε παρακάτω ενδεικτικά κάποιες από τις καταγγελίες όπως και την απάντηση του υπευθύνου. Όλο αυτό φυσικά μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει σε όποιον το βλέπει. Ποιος μπορεί το 2021 να στερήσει από συνανθρώπους του την θάλασσα; Ποιος μπορεί να στερήσει κάτι από κάποιον άλλον γενικά μόνο και μόνο επειδή είναι παχύσαρκος; Στο Άστρος Κυνουρίας πάντως κάποιος νομίζει ότι μπορεί. Νομίζει!

Δείτε τα σχόλια στο διαδίκτυο:

 

Related posts

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις