Νέες ιδέες και δράσεις για παιδιά και ενήλικες ΑΜΕΑ φέρνει ο Υπ. Δήμαρχος του Κορδελιού

Νέες ιδέες και δράσεις για παιδιά και ενήλικες ΑΜΕΑ φέρνει ο Υπ. Δήμαρχος του Κορδελιού

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαϊου 2019 υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου με την παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κατεβαίνει ο Νίκος Ζυγάς Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Ο Νίκος Ζυγάς στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου σε όλους τους τομείς και για την επίλυση τους. Μίλησε για νέες ιδέες και δράσης για τα παιδιά και ενηλίκους ΑΜΕΑ που κατοικούν στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου καθώς και για την ένταξη τους στην κοινωνία δημιουργώντας ένα σχέδιο δράσης στοχεύοντας για την δραστηριοποίηση των παιδιών και ενηλίκων ΑΜΕΑ, την προσβασιμότητα , την αλληλεγγύη, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την στήριξη τους καθώς και στις ευάλωτες ευπαθείς ομάδες του δήμου.

***Η Δημοτική Παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, – πρωτοβουλία πολιτών και συλλογικοτήτων – καλεί τους πολίτες σε δημόσια εκδήλωση για την παρουσίαση της αυτοδιοικητικής της πρότασης Κεντρικός ομιλητής ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ζυγάς.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 βρίσκουν ξανά την κοινωνία του Κορδελιού και του Ευόσμου να προσδοκούν και να παλεύουν για τα ίδια που διεκδικούσαν σε όλες τις προηγούμενες εκλογές. Η Αρχιτεκτονική –αστική εικόνα του Δήμου, οι ελεύθεροι χώροι πρασίνου, η σχολική στέγη, οι καθυστερήσεις στις διεκδικήσεις των μεγάλων έργων (π.χ. μετρό- πρώην στρατόπεδα), η περιβαλλοντική ρύπανση, καθώς και η εγκατάλειψη των αναγκών της καθημερινότητας του δημότη και των γειτονιών, συνθέτουν ένα σύνολο προβλημάτων που χρειάζονται άμεσες λύσεις.

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

Δυναμικά έρχεται στο πλευρό του Νίκου Ζυγά με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου η Δημητριάδου Ανδρομάχη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος .

Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου ειδικού δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης στο οποίο φοιτούν παιδιά με αναπηρία.Την στήριξη όλων έχει η Δημητριάδου Ανδρομάχη στον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημιουργία μίας πόλης ανθρώπινης και λειτουργικής.

 

.

Related posts

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ