Nοσοκόμες στο Ασκληπιείο Βούλας κάνουν αγώνες ταχύτητας με αναπηρικά καροτσάκια!!!


Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει το νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιειού Βούλας να διαγωνίζεται σε αγώνες ταχύτητας με αναπηρικά καροτσάκια.

Μάλιστα, η νοσοκόμα “αφέτης” δίνει το σύνθημα για την εκκίνηση με… πατερίτσα! Αριστερά και δεξιά από τους “δρομείς” υπάρχουν και θεατές που χειροκροτούν τους νικητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται για μόνιμο προσωπικό αλλά για εκπαιδευόμενες νοσηλεύτριες.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! – ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ! στήνουν αγώνες με καροτσάκια!!!!

Ορίστε σε τι αξεπέραστης ντροπής σημείο μας έφτασε ως κοινωνία η κλεπτοκρατική μεταπολίτευση! Με το μονοπώλιο του ανθελληνικού κράτους στην “υγεία”, πάντοτε για το καλό της “κοινωνίας”, χιλιάδες συμπολίτες μας αφήνουν τον επιθανάτιό τους ρόγχο στις ουρές των κλειστών θυρών των αντικοινωνικών και αντεθνικών δημόσιων ιατρείων, εκατομμύρια ταλαιπωρούνται από την περίθαλψη την οποία πληρώνουν δυσβάσταχτα, χάνοντας τους κόπους και τις αποταμιεύσεις μιας ζωής, αλλά ποτέ δεν λαμβάνουν.

Επί των σκοτεινών αυτών ημερών της δημοκρατίας κάθε τίμιος πολίτης, κάθε νοικοκυραίος και φορολογούμενος είναι καταδικασμένος στην κοροϊδία και την υποτίμηση, την ίδια ώρα που, οι άρπαγες του βίου του, οι βδέλλες της δημιουργικής του ικμάδας, οι αργόμισθοι κηφήνες, οι συνδικαλιστικές μαφίες, οι συντεχνίες των τρωκτικών, το νοσοκομειακό προσωπικό και εκείνοι που το διόρισαν, κάνουν πάρτυ με τα λεφτά του παραγωγού του πλούτου, στην υγεία των προβάτων της ελληνοσοβιετικής κρατικοζώητης μπασταρδοκρατίας.

Ενώ η Ελληνική νεολαία ματώνει καθημερινά στον ολετήρα της ανεργίας, αυτές οι φυρομυαλισμένες νοσοκόμες και οι αργόμισθοι τεμπελχανάδες πεθαμενατζήδες των ιατρείων, έχοντας τα “μέσα” και τα “κονέ” για το βόλεμα, πληρώνονται για να παίζουν και να εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό!

Να δει το βίντεο ο εισαγγελέας και να πάρει πάραυτα τον βούρδουλα, γιατί αλλιώς μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καθαρίσει αυτόν τον σιχαμερό κόπρο του Ανδρέα που δημιούργησε η σαπισμένη αριστερή και δεξιά κλεπτοκρατία σε αυτήν την πάλαι ποτέ ένδοξη χώρα

Η απάντηση της Διοίκησης για τους αγώνες με τα καροτσάκια

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Δημήτριος Κεχαγιάς, για τους «αγώνες ταχύτητας» των εκπαιδευόμενων νοσηλευτών με τα αναπηρικά καροτσάκια, όπως είπε ο ίδιος στο enikos.gr.

«Οι σπουδαστές των ΤΕΙ φυσικοθεραπείας ολοκλήρωσαν χθες την εξάμηνη πρακτική εξάσκησή τους και έκαναν μια γιορτή στον χώρο που στεγάζεται το φυσικοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια φαίνεται ότι ξέφυγαν λίγο τα πράγματα και επενέβη ο προϊστάμενος» αναφέρει ο κ. Κεχαγιάς.

.

Related posts

Δεν αντέχεται τέτοιος πόνος, «έφυγε» ο Γιάννης…: Νεκρός, 40 χρονών παλικάρι, μέσα σε μία στιγμή, θρηνεί όλο το νησί

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ