Μωρό γεννήθηκε με επίπεδο κεφάλι και με έναν τεράστιο όγκο στο σβέρκο του και οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σώσουν!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ένα μωρό στην Ινδία γεννήθηκε με δύο σοβαρά γενετικά ελαττώματα και οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν για να το σώσουν.

Το αγόρι, που ονομάζεται Babu, πάσχει από εγκεφαλοκήλη – μια σπάνια κατάσταση στην οποία οφείλεται το επίπεδο κεφάλι του και ένας όγκος στο πίσω μέρος του λαιμού του.

Οι γονείς του Jyotsna και Jhontu Das είπαν ότι ο γιος τους δεν είχε καμία ελπίδα να ζήσει – παρόλο που τώρα είναι δύο μηνών.

Τώρα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε ένα «θαύμα», καθώς πιστεύουν ότι ο Babu μπορεί να «ζήσει για πάντα» – παρά τις αντίθετες απόψεις των γιατρών που λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν.

Ο Babu περνάει τις τελευταίες του μέρες στο σπίτι του καθώς οι γονείς του προσπαθούν να παρατείνουν τη ζωή του.

Περιμένοντας ένα θαύμα

Ο πατέρας του μωρού, ο Jhonto, είπε: “Απ’ τη στιγμή που ο Babu κατάφερε να ζήσει τόσο πολύ, μπορεί να ζήσει για πάντα. Περιμένουμε ένα θαύμα να σώσει το παιδί μας.”

Ο Jyotsna πρόσθεσε: “Απ’ τη στιγμή που οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα να τον βοηθήσουν πρέπει να βρούμε εμείς έναν τρόπο να τον βοηθήσουμε.”

“Θα δώσουμε όλη την αγάπη μας στο γιο μας με την ελπίδα ότι θα ζήσει μια μακρά ζωή.”

Όταν γεννήθηκε ο Babu

Η Jyotsna έκανε πολλά υπερηχογραφήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά κανένα δεν έδειξε ότι το παιδί είχε εγκεφαλοκήλη.

Οι ιατροί αναγκάστηκαν να εξηγήσουν στους αναλφάβητους γονείς ότι δεν υπήρχε τρόπος να θεραπεύσουν το παιδί τους.

Έκτοτε, το ζευγάρι που πλήττεται από τη φτώχεια τρέχει από το ένα νοσοκομείο στο άλλο με την ελπίδα μιας σωτήριας χειρουργικής επέμβασης.

“Είμαστε αβοήθητοι”

Ο Δρ. Pitboron Chokroborty, από το νοσοκομείο, δήλωσε: “Το μωρό γεννήθηκε με τον εγκέφαλο έξω από το κρανίο του. Αυτό συνέβη λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που ονομάζεται ανεγκεφαλία.”

“Αυτή είναι μια ακραία περίπτωση παραμόρφωσης και τίποτα δεν μπορεί να γίνει για να σώσει το παιδί. Είμαστε αβοήθητοι, αν τον πάμε στο χειρουργείο θα πεθάνει από στιγμή σε στιγμή.”

Οι γιατροί προσέφεραν φροντίδα στον Babu, αλλά οι γονείς απέρριψαν την προσφορά τους και αποφάσισαν να τον κρατήσουν στο σπίτι για να τον φροντίσουν.

 

fanpage.gr,διαφορετικό

Related posts

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ