Μόνος μπαμπάς προσέφερε 100 ευρώ στο 18χρονο γιο του, για να κρατήσει την κόρη του και εκείνος αρνήθηκε

Ένας μόνος μπαμπάς «ανάγκασε» το 17χρονο γιο του να κάνει babysitting στην κόρη του δίνοντάς του 100 ευρώ, αλλά εκείνος αρνήθηκε. «Φέρεσαι σαν κακομαθημένο», του είπε.

Ο μόνος μπαμπάς των δύο παιδιών μπήκε στην ενότητα ”Am I the A******” του Reddit αναφέροντας ότι είχε ένα ραντεβού το Σάββατο και η babysitter έλειπε εκτός πόλης, οπότε ζήτησε από τον γιο του, ο οποίος είναι 18 ετών να προσέχει την 11χρονη κόρη του.

Ο γιος δεν είχε τύχει να κάνει ποτέ babysitting στην αδερφή του αλλά ο πατέρας του δεν του άφηνε περιθώρια και μάλιστα του έδινε 100 ευρώ για 6 ώρες φύλαξης.

Παρόλα αυτά το αγόρι αρνήθηκε. Λίγες μέρες μετά ο γιος χτύπησε την πόρτα του γραφείου του μπαμπά του και του ζήτησε χρήματα για να βγει ραντεβού με την κοπέλα του και ο μπαμπάς βλέποντάς το σαν μία ευκαιρία να δώσει στο γιο του ένα πολύτιμο μάθημα του έκανε μία προσφορά.

Σκέφτηκε ότι είχαν περάσει πολύ λίγες μέρες από την ημέρα εκείνη που ο γιος του αρνήθηκε τα 100 ευρώ που του έδινε για να κρατήσει την αδερφή του οπότε αποφάσισε να του κάνει την ίδια προσφορά για το Σάββατο που ο ίδιος θα πήγαινε για ψάρεμα: «Του έκανα ακριβώς την ίδια προσφορά. 100 ευρώ για να προσέχει την αδερφή του όλη τη μέρα.

Διαφορετικά δεν θα του έδινα χρήματα για να βγει με την κοπέλα του. Τα χρήματα αυτά αν τα ήθελε έπρεπε να τα κερδίσει». Ο γιος συμφώνησε απρόθυμα αλλά μετά πήρε τηλέφωνο τους φίλους του διαμαρτυρόμενος έντονα σε σημείο που τον άκουσε η αδερφή του και ρώτησε το μπαμπά της γιατί δεν τη συμπαθεί ο αδερφός της.

Ο μπαμπάς τότε στράφηκε στην ομάδα του Reddit για να ζητήσει βοήθεια. Μήπως έκανε λάθος που ανάγκασε το γιο του να προσέχει τη μικρή αντί να του δώσει κατευθείαν τα 100 ευρώ που ζητούσε;

Τα περισσότερα σχόλια ήταν υπέρ του μπαμπά. Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι πήρε τη σωστή απόφαση. «Ο γιος σου το παράκανε και τα θέλει όλα έτοιμα στο χέρι. Στην τελική ποιος βγάζει 100 ευρώ τόσο εύκολα;».

Άλλοι χρήστες ανέφεραν ότι ο μπαμπάς ότι έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ημέρα εκείνη που θα πήγαινε στο ψάρεμα και να έπαιρνε μαζί την κόρη του για να διασκεδάσουν και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

 

singleparent.gr

Related posts

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους