Μαμά αφήνει τον 3χρονο γιο της να επιλέξει τα ρούχα της για μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα; Επικό!!!

 Μαμά αφήνει τον 3χρονο γιο της να επιλέξει τα ρούχα της για μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα; Επικό!!!

 

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν αφήνατε ένα παιδί να επιμεληθεί το ντύσιμο σας; Η Summer Ballessa μια ηθοποιός και… μαμά αποφάσισε να το μάθει! Πως; Αφήνοντας τον τρίχρονο γιό της να διαλέγει τα ρούχα της για μία βδομάδα!

O μικρός έκανε τις επιλογές του και η μαμά τις σεβάστηκε για μία ολόκληρη βδομάδα. Άλλες ήταν πετυχημένες κι άλλες όχι τόσο. Αλλά δεν πειράζει!

“Ένα από τα πολλά που κάνει μια μητέρα είναι να λέει τι πρέπει να γίνει. Ήταν πραγματικά θεραπευτικό να αλλάξουν για λίγο οι ρόλοι, έστω και για τόσο μικρά πράγματα. Kι ο μικρός χάρηκε πολύ που ακούστηκε η γνώμη του!”, δήλωσε η Bellesa.

Και μπορεί ο τρίχρονος στυλίστας να έχει πολλά να μάθει ακόμη σχετικά με το ταίριασμα ρούχων και την επιλογή όμοιων…παπουτσιών, αλλά θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι έχει ταλέντο!

Ημέρα 1η:

Μια αυστηρή φούστα συνδυάζεται με T-Shirt Bob Dylan, ανοιχτόχρωμες γόβες, καφέ τσάντα και ζακετάκι φόρμας. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το ψαθάκι για τον ήλιο!

Ημέρα 2η:

Αυτή ήταν μία από τις καλύτερες μέρες του μικρού! Μπορεί από τύχη ή από κάποιο έμφυτο ταλέντο. Αγαπάμε Μίκυ, στρας και πουά!

Ημέρα 3η:

Αντισυμβατικό και πρωτότυπο. Η ίδια η μαμά δηλώνει πως πολλές γυναίκες τη σταμάτησαν για να ρωτήσουν για τις κάλτσες της!

Ημέρα 4η:

Αυτή τη μέρα ο μικρός διάλεξε τρεις μπλούζες και καμία φούστα ή παντελόνι. Του ήταν αδιάφορο που η μαμά του δεν μπορούσε να βγει χωρίς να φοράει κάτι από αυτά! Τελικά, δέχτηκε να ανταλλάξει τη μια μπλούζα με αυτό το παντελόνι!

Και δύο διαφορετικά παπούτσια. Μπορεί να είναι στυλιστική άποψη. Μπορεί όμως και να μην πρόσεξε καν πως είναι διαφορετικά! Κλασικό ανδρικό γονίδιο παρατηρητικότητας!

Ημέρα 5η:

Το μπλουζάκι επιλέχθηκε γιατί ο μικρός λατρεύει τα βέλη Έψαχνε κι αντίστοιχο παντελόνι, μα αναγκάστικε τελικά να συμβιβαστεί με ένα τζιν. Όσο για τα παπούτσια; Η διαφορετικότητα εξακολουθεί!

Πάντως όταν διάλεγε μία μπότα και μια γαλότσα για τη μαμά του, είχε την απορία αν ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους!

 

 

diaforetiko.gr

Related posts

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…