Στολίστηκε με Χιλιάδες Λαμπιόνια! Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! ΦΩΤΟ

Ένα μαγικό θέαμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-  Στολίστηκε με Χιλιάδες λαμπιόνια για τα Χριστούγεννα

Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Συγκεκριμένα το ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη, ο οποίος και σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Με δεκάδες χιλιάδες λαμπιόνια στολίστηκε σήμερα το Κέντρο Πολιτισμού – Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός.

Tο ΚΠΙΣΝ φόρεσε τα γιορτινά του σε μία μεγάλη ανοιχτή γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη.

Μάλιστα το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο, ενώ πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.

O ηθοποιός μάλιστα σήμανε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.

Παρά το κρύο, μικροί μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού έβγαλαν φωτογραφίες και…

παρακολούθησαν αυτό το πρωτότυπο φεστιβάλ φωτός.

Το πάρκο μεταμορφώθηκε σε ένα μαγικ

ό χειμωνιάτικο τοπίο.

Πρωταγωνιστής ήταν το παγοδρόμιο, το οποίο επέστρεψε στο κανάλι περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για δωρεάν φιγούρες στον πάγο.

Εντυπωσιακά είναι και τα τρία πανύψηλα έλατα που στήθηκαν στην Αγορά, έτοιμα να δεχτούν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.


Από το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώθηκε σε ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους και ένας μαγικός κόσμος ζωντάνεψε με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).Στις 6 το απόγευμα, τα γιορτινά φώτα άναψαν, οι φωτεινές διαδραστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ενεργοποιήθηκαν και το παγοδρόμιο που έχει στηθεί και φέτος στο Κανάλι παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show καλλιτεχνικού πατινάζ.

Τη βραδιά πλαισίωσαν συναυλίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.15.000 περίπου επισκέπτες, όλων των ηλικιών, είδαν το Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ να ζωντανεύει, σε μια μεγάλη γιορτή!

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ξετυλίγεται όλο τον Δεκέμβριο και κορυφώνεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων, πυροτεχνήματα και τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, SNF RUN: 2019 FIRST RUN, που διοργανώνει και φέτος το ΙΣΝ, υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δεκεμβρίου

[pdf-embedder url=”https://www.newsitamea.gr/wp-content/uploads/2018/12/snfcc-xmasdec.pdf”]

Related posts

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια: Κάθισαν να φάνε μεσημεριανό όμως αντί για αλάτι έριξαν στο φαγητό… λίπασμα