Κουράστηκε να την Κοροϊδεύουν για τα εκ γενετής Σημάδια της, και τους Έδωσε την Καλύτερη Απάντηση.

 

Η Yulianna Yussef μεγάλωσε στην Ουκρανία. Το μικρό κορίτσι συνεχώς δεχόταν πειράγματα, όπως αγελάδα ή σκυλί Δαλματίας, λόγω των κηλίδων που καλύπτουν το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια και τον κορμό της. Η Yussef γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται «Συγγενής Μελανοκυτταρικός Σπίλος» (CMN).

Αυτή η κατάσταση προέρχεται από μία μετάλλαξη των κυττάρων κατά τη διάρκεια της κύησης. Αυτό συμβαίνει στο ένα τοις εκατό του πληθυσμού. Η 22χρονη, ωστόσο, δεν προσπαθεί να κρύψει τις ελιές της. Αντίθετα, έχει δημιουργήσει το δικό της λογαριασμό στο Instagtam, με το hashtag #bareyourbirthmarks.

Με περισσότερους από 22.000 followers, η Yussef, ελπίζει ότι με το να δείχνει τον εαυτό της στον κόσμο, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποδοχή και την εξοικείωση των ανθρώπων με τη διαφορετικότητα. Η πρώην φωτογράφος η οποία ζει πλέον στη Βαρσοβία, στην Πολωνία, είναι περήφανα για τη μητέρα της, η οποία ποτέ δεν το έβαλε κάτω παρά τις δηλώσεις τον γιατρών οι οποίοι πίστευαν ότι δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει ούτε μερικές ώρες μετά τη γέννησή της. Οι γενναίες κοινοποιήσεις της έδωσαν κουράγιο σε άλλους ανθρώπους που ζουν με παρόμοιες δερματικές ανωμαλίες.

Η όμορφη Ουκρανή θέλει να μοιραστεί μέσω των social media τα συναισθήματά της σχετικά με το να ζεις με CMN.

 Άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο που ζουν επίσης με CMN, είναι χαρούμενοι με την πράξη της Yulianna να μοιραστεί την ιστορία της.

 Δεν είναι πάντοτε εύκολο να ζεις κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. “Όταν ήμουν 15, ο φίλος μου μου είπε ότι, όταν περπατάει μαζί μου είναι σαν να περπατάει με μαϊμού, επειδή όλοι με κοιτούσαν”, λέει η Yulianna.

 Η Yulianna είπε ότι θα έπρεπε να υποστεί τουλάχιστον 12 χειρουργεία για να αφαιρέσει όλες τις ελιές από το δέρμα της.

 “Το δέρμα μου είναι το ίδιο με το δικό σας, και τραβάει την προσοχή επειδή έχω διάσπαρτες καφέ κηλίδες σε διάφορα μεγέθη, τα οποία είναι σημάδια εκ γενετής”, έγραψε η Yulianna σε μία από τις δημοσιεύσεις της.

 Η Yulianna και η μητέρα της δεν ήξεραν πώς λεγόταν η πάθηση, μέχρι που έφτασε η μικρή 7 χρονών.

Συμπληρώνει ότι εξακολουθεί να δέχεται τα βλέμματα του κόσμου όταν περπατάει στο δρόμο ή μουρμουρητά ανθρώπων που λένε πόσο απωθητική είναι.

 “Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε φρίκη- όλοι μας έχουμε εκ γενετής σημάδια. Απλώς εμείς τα έχουμε σε μεγαλύτερη ποσότητα και σε διαφορετικά μεγέθη”, εξηγεί η Yulianna.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Related posts

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία