Κύπελλο αντί πρωταθλήματος

 

Κύπελλο αντί πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το 17o κύπελλο μπάσκετ με αμαξίδιο. Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ) να κάνει για άλλη μία φορά έκπληξη.

Ενώ όλοι περιμένουν την προκήρυξη του πανελληνίου πρωταθλήματος η ΟΣΕΚΚ για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί και αντί για το πρωτάθλημα προκηρύσσει και δεύτερο κύπελλο μέσα στην αγωνιστική χρονιά, μετά από αυτό του περασμένου Νοεμβρίου- Δεκεμβρίου, αυτή την φορά μέσω της ειδικής προκήρυξης. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομοσπονδίας, με τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια να καλείται να αντιμετωπίσει τον Άτλαντα, η κυπελλούχος Δωδεκάνησος θα υποδεχθεί στη Ρόδο τον Μέγα Αλέξανδρο, η Ίριδα Καβάλας θα φιλοξενήσει τον Άρη, στα Τρίκαλα η Γυμναστική Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Θεσσαλό και ο Ποντιακός υποδέχεται τους Αργοναύτες Βόλου.
Απ’ ευθείας στην επόμενη φάση, έπειτα από κλήρωση, προκρίθηκαν Μαρούσι, Αετοί Κρήτης και Ήφαιστος. Η δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθεί 4 και 5 Απριλίου.
Αρκετή δυσαρέσκεια υπάρχει στους αθλητές αλλά και στα σωματεία με αυτή την τροπή καθώς θεωρούν ότι η προκήρυξη ενός δεύτερου κυπέλλου σε μια χρονιά χωρίς να γίνεται καμία αναφοράγια το πρωτάθλημα αποτελεί ταφόπλακα για το άθλημα. Υπάρχουν σκέψεις από αρκετούς αθλητές αλλά και ομάδες ακόμα και να μην κατέβουν στους αγώνες.

sportsfeed.gr

Related posts

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.