ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ:Επίσκεψη στα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης μεταναστών

ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ:Επίσκεψη στα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης μεταναστών

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ιατρός κ. Θεόδωρος Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας και με σκοπό τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και παράλληλα την επαρκή υγειονομική κάλυψη των προαναχωρησιακών κέντρων κράτησης μεταναστών, θα μεταβούν σήμερα Πέμπτη 16/4/2015 στα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης μεταναστών Π.Ράλλη και Αμυγδαλέζας.

Μετά την συνάντηση επιστημόνων  ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ιατρός κ. Θεόδωρος Παπαδημητρίου, συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υποστράτηγο κα. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, τον Δ/ντή της αρμόδιας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ταξίαρχο κ. Μενέλαο Κωστάκη και τον Δ/ντή Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχο κ. Μανώλη Γρηγοράκη, στα πλαίσια υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας και με σκοπό τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και παράλληλα την επαρκή υγειονομική κάλυψη των προαναχωρησιακών κέντρων κράτησης μεταναστών, επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 16/4/2015 τα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης μεταναστών Π.Ράλλη και Αμυγδαλέζας.

Μετά και από τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν μεταδιδόμενες ασθένειες και προωθούνται ενέργειες να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις υγειονομικού χαρακτήρα.

Related posts

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια