Καταγγελία σοκ από ΑμεΑ: Παρακαλούσα τον οδηγό του λεωφορείου και δεν άνοιγε τη ράμπα

“Έγινε παρεξήγηση” απαντά ο οδηγός του λεωφορείου μετά την καταγγελία.

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε στάση λεωφορείου της Αθήνας καθώς γυναίκα με κινητικά προβλήματα επιχειρούσε να ανέβει στο όχημα αλλά όπως καταγγέλλει ο οδηγός δεν τη βοήθησε καθόλου.

Τον παρακάλεσα επανειλημμένως να ανοίξει την ράμπα. Ήρθαν δύο άτομα να με βοηθήσουν να ανέβω πάνω, αλλά δεν είμαι πακέτο να με μεταφέρουν. Δεν άνοιγε την ράμπα. Από εκεί και πέρα, σηκώθηκε και έφυγε“, είπε αγανακτισμένη η Ελένη Μανόκα, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

“Έχουμε και εμείς δικαιώματα” πρόσθεσε στον ίδιο τόνο, σημειώνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα στην προσπάθειά της να μετακινηθεί.

Η εκδοχή του οδηγού

Από την πλευρά του, ο οδηγός του λεωφορείου έδωσε τη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας πως δεν άνοιγε η ράμπα.

Έγινε παρεξήγηση. Νόμιζα ότι δεν θα μπει μέσα. Δεν μπορούσα να την ανοίξω την ράμπα. Ο λόγος ότι δεν ήμουν κοντά στο πεζοδρόμιο. Προσπάθησα, έκανα μανούβρες, έχω και μάρτυρες και νόμιζα κάποια στιγμή, είπαν τα παιδιά να την ανεβάσουν και έγινε παρεξήγηση. Νόμιζα δεν θέλει να μπει” είπε χαρακτηριστικά στο ίδιο κανάλι.

Οι αστυνομικοί πήγαν στον σταθμό της Αττικής και ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσουν εξηγήσεις για όσα συνέβησαν.

 

thetoc.gr

Related posts

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ