ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΣΜΑΡΑΓΔΗ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

 

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές  με αναπηρία. Στέλλα Σμαραγδή, Γιάννης Κωστάκης, και το δίδυμο του τένις  Στέφανος Διαμαντής και Γιωργος Λαζαρίδης είναι οι κορυφαίοι αθλητές με αναπηρία για το 2014.

Σε μία λαμπρή τελετή βραβεύτηκαν οι αθλητές με αναπηρία για την χρονιά που μας πέρασε. Ο ΠΣΑΤ και το συνδρομητικό κανάλι που κάλυπτε την εκδήλωση σαν ένδειξή σεβασμού ξεκίνησε τις βραβεύσεις των αθλητών με τους αθλητές με αναπηρία.

Ο τίτλος της κορυφαίας αθλήτριας με αναπηρία της χρονιάς πήγε στην Στέλλα Σμαραγδή. Η Στάλα Σμαραγδή παρέλαβε το βραβείο της  και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της αλλά και τους μελλοντικούς υποστηρικτές που θα έρθουν.

Καλύτερος  αθλητής με αναπηρία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Κωστάκης. Με ένα ασημένιο μετάλλιο και τρία χάλκινα στο ευρωπαϊκό της Ολλανδίας και ένα παγκόσμιο ρεκόρ κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν θα μπορούσε να μην είναι ο καλύτερος. Ο Γιάννης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και ακόμα περισσότερο.

Καλύτερη ομάδα αθλητών με αναπηρία το διπλό του τένις με αμαξίδιο, Στέφανος Διαμαντής και Γιωργος Λαζαρίδης  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κορυφαία ομάδα ατόμων με αναπηρία και όπως είπαν και οι παρουσιαστές περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτούς τους δύο. Οι ίδιοι δήλωσαν μεταξύ άλλων  ότι έχουν να δώσουν πολλά ακόμα.

Θα κάνω λόγο σε δυο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.

Πρώτων ο λόγος αυτή την φορά δόθηκε στους αθλητές και όχι σε αυτούς  που έκαναν τις βραβεύσεις.

Το δεύτερο  που θέλω να κάνω αναφορά είναι το  φάουλ  με το βίντεο κατά την παρουσίαση των αθλητριών  με το αλαλούμ στα  ονόματα τους, αλλά και την έλλειψη  φωτογραφικού υλικού για τους αθλητές της  σκοποβολής που έδειχναν γενικά πλανά από κάποιους αγώνες με αναφορά μόνο του ονόματος του ενός μέλους της ομάδας.

Αυτοί οι αθλητές άραγε τι άλλο πρέπει να κάνουν για να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο για αυτούς;

Συγχαρητήρια σε όλους!

www.sportsamea.gr

Related posts

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.