Καιρός ΕΜΥ: Κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς

Καιρός – ΕΜΥ: Έρχεται νεό κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες.

Μπορεί οι προηγούμενες μέρες να ήταν ηλιόλουστες και να μας θύμιζαν καλοκαίρι αλλά το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει ριζικά τις επόμενες μέρες. Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται πως βρίσκεται «προ των πυλών» με τις βροχές και τις καταιγίδες να πλησιάζουν επικίνδυνα τη χώρα μας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες μέρες:

Τέταρτη 27-03-2019

Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία έως το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα στα νότια πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις αρχικά στα βόρεια ορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ορεινά.

Άνεμοι: στα δυτικά και τα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία έως το βράδυ 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση από τα βόρεια.

Πέμπτη 28-03-2019

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στις κεντρικές και νότιες θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές, πιθανώς τοπικά ισχυρές έως το μεσημέρι στα νότια. τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Παρασκευή 29-03-2019

Καιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8, πιθανώς την παρασκευή τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά το Σάββατο.

Σάββατο 30-03-2019

Καιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8, πιθανώς την Παρασκευή τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά το Σάββατο.

 

www.dikaiologitika.gr

Related posts

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop