H έκκληση μιας μητέρας να χορηγηθεί ιατρική κάνναβη στην κόρη της- 48 ώρες για τη θεραπεία της μικρής Μάιας

 

Όταν η μικρή Μάια απ’ την Αθήνα διαγνώστηκε με επιληψία, η ζωή της οικογένειας ήρθε πάνω-κάτω: συνεχείς κρίσεις, πεσίματα, ράμματα, σπασμένα κόκαλα, διασείσεις… σταμάτησε να μιλάει. Τα φάρμακα δεν την πιάνουν και πλέον ζουν με το φόβο ότι ίσως το κεφαλάκι της να μην αντέξει άλλο ένα χτύπημα.

Χιλιάδες επιληπτικά παιδιά στην Ευρώπη έχουν βοηθηθεί από τη χορηγία ιατρικής κάνναβης, αλλά στην Ελλάδα ένας νόμος απαγορεύει τη θεραπεία στο κοριτσάκι! Αν όμως κινηθούμε γρήγορα μπορούμε να βοηθήσουμε.

Σε 48 ώρες, η μητέρα της Μάιας θα συναντήσει τον υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό και ζητάει τη βοήθειά μας. Ο Υπουργός έχει στα χέρια του τις επιστημονικές αποδείξεις, αλλά είναι ένα θέμα-ταμπού, και για να πάρει τη θαρραλέα απόφαση να επιτρέψει τη θεραπεία, πρέπει να δει ότι έχει τη στήριξη χιλιάδων πολιτών. Είναι στο χέρι μας!

Yπόγραψε το επείγον ψήφισμα για να δώσουμε ελπίδα στη μικρή Μάια και σε χιλιάδες ασθενείς σε όλη την Ελλάδα. Η μητέρα της Μάιας θα παραδώσει τις υπογραφές μας απευθείας στον Υπουργό.

Yπόγραψε το επείγον ψήφισμα για να δώσουμε ελπίδα στη μικρή Μάια

Δείτε εδώ στο facebook Η Φαρμακευτική Κάνναβη- για το Παιδί, την Οικογένεια, τον Άνθρωπό μας…

Newsroom Aμεα

 

Related posts

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ