Γιάννενα: Η αναγνώριση του μπουφάν αποκάλυψε την τραγωδία

Γιάννενα: Η αναγνώριση του μπουφάν αποκάλυψε την τραγωδία

Τραγικό τέλος είχε  εξαφάνιση του 52χρονου Ιωάννη Δημητρίου ( Γιάννενα ) τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 20 Μαρτίου στην Ελεούσα.

Σήμερα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ένας κτηνοτρόφος βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν σε χορτολιβαδική έκταση εντός της Βιομηχανικής Περιοχής, αντίκρισε ανθρώπινα οστά. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από μια μικρή έρευνα στην περιοχή βρέθηκαν και άλλα οστά, καθώς και ένας σκελετός κοντά σε ένα φρεάτιο, δίπλα στο δρόμο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας πιθανολογεί πως πρόκειται για 52χρονο που είχε εξαφανιστεί απο την Ελεούσα Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαρτίου.

Πάντως, το omnibus alert επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον άτυχο εξαφανισθέντα.

Η αναγνώριση έγινε από ένα μπουφάν, το οποίο βρέθηκε στο σημείο και είναι ίδιο με αυτό που φορούσε ο 52χρονος συνταξιούχος του Εμπορικού Ναυτικού όταν εξαφανίστηκε. Με δεδομένο πως έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα της εξαφάνισης και το πτώμα έχει φαγωθεί από σκυλιά και άγρια ζώα, απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου θα προκύψουν μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων με αντιπαραβολή γενετικού υλικού για την ταυτοποίηση της σορού

Κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν ερωτηματικά για το αν ο θάνατος προήλθε από φυσιολογικά αίτια, λέγοντας πως στην περιοχή είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα αναζητήσεις από άνδρες της ΕΜΑΚ και αστυνομικούς.

www.madata.gr

Related posts

Σαν ένας μικρός παράδεισος: Το θαυματουργό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται λίγη ώρα από την Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

«Τρέμουν» Σκλαβενίτης, MyMarket, Lidl: Η κίνηση του ΑΒ Βασιλόπουλου που τελειώνει τον ανταγωνισμό στα σούπερ μάρκετ

Αν φοβάστε τα φίδια κι έχετε σκοπό να πάτε για μπανάκι… ακυρώστε το: Πανικός σε παραλία, κολυμπούσε τεράστιο φίδι – ΒΙΝΤΕΟ