Γαμπρός αργεί στον γάμο επειδή έπινε με τους φίλους του και η νύφη τον παρατάει και παντρεύεται άλλον

Ένας γάμος στην Ινδία διαλύθηκε, όταν ο γαμπρός έκανε πάρτι με τους φίλους του και η νύφη αποφάσισε να παντρευτεί άλλον.

Ειδικότερα, ο γαμπρός στο χωριό Chelana της Ινδίας δεν εμφανίστηκε στο τελετουργικό, επειδή έκανε πάρτι με φίλους και έτσι η νύφη αποφάσισε να παντρευτεί κάποιον άλλον.

Για να θεωρείται ολοκληρωμένος ένας γάμος στο χωριό Chelana, πρέπει το ζευγάρι να κάνει μαζί επτά προσευχές γύρω από την ιερή φωτιά.

Ο γάμος στην Ινδία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ

Ενώ το τελετουργικό αυτό λοιπόν είχε προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί, μεταφέρθηκε στη 1 το μεσημέρι, επειδή ο γαμπρός ήταν με την παρέα του και το γιόρταζε.

Η ώρα περνούσε και ο άνδρας δεν εμφανίστηκε στο σπίτι της νύφης, που ήταν το ραντεβού, προκαλώντας εκνευρισμό τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένειά της, με αποτέλεσμα η κοπέλα να διαλύσει τον γάμο πριν καν γίνει και να παντρευτεί έναν άλλον.

Την επόμενη μέρα, η οικογένεια του γαμπρού μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταθέσει επίσημα παράπονα για την εξέλιξη αυτή, χωρίς, όμως, να αλλάξει κάτι.

Related posts

Συμβουλές για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ο γάμος που δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς για τον λάθος λόγο: 80 καλεσμένοι στο νοσοκομείο – Σε σοκ το ζευγάρι