Φρίκη στα Χανιά: Συνελήφθη 66χρονος που κατηγορείται ότι βίασε αγόρι με νοητική στέρηση

Πριν λίγες ημέρες στα Χανιά, είχε συλληφθεί και ο πατέρας του αγοριού με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Έναν εφιάλτη φαίνεται πως ζούσε ένα 19χρονο σήμερα αγόρι με νοητική στέρηση στον δήμο Πλατανιά Χανίων, το οποίο φέρεται να έχει βιαστεί όταν ήταν ανήλικο από έναν 66χρονο.

Ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γνωστός και φίλος του πατέρα του παιδιού, συνελήφθη σήμερα και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 19χρονος νεαρός φέρεται σύμφωνα με την έρευνα να έχει ζήσει μια κόλαση. Ο πατέρας του παιδιού όπως είχε γράψει και το Flashnews.gr είχε συλληφθεί πριν λίγες ημέρες καθώς το χτυπούσε και ασκούσε βία πάνω του, ενώ την ίδια ώρα διεξαγόταν και έρευνα από τις αστυνομικές αρχές καθώς το 2017, ο τότε ανήλικος (15 ετών) είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν 66χρονο χωριανό του, χωρίς ωστόσο τότε να έχει στοιχειοθετηθεί σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση.

Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του πατέρου του για ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη και ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό του αγοριού.

 

Πηγή: flashnews.gr

 

Related posts

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους