Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα ζήσει πολύ, αλλά σε μερικές εβδομάδες ήταν απολύτως υγιής..

 

Οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα ζήσει πολύ, αλλά σε μερικές εβδομάδες ήταν απολύτως υγιής..

Μπορεί κάτι απλό και φθηνό, όπως η μαγειρική σόδα να είναι μια θεραπεία για τον καρκίνο;  Υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες για αυτό. Ένας από αυτούς είναι Βέρνον Τζόνστον, ο οποίος με τη βοήθεια της μαγειρικής σόδας καταφέρει να θεραπεύσει τον καρκίνο του προστάτη (τέταρτη φάση).

Ο Βέρνον είπε ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πέφτουν σαν τις μύγες από τον καρκίνο, λόγω των αυξημένων τοξινών σε όλους τους τομείς, μολυσμένο νερό, τα τρόφιμα. Φυσικά, χαμηλής ποιότητας προϊόντα, το στρες και οι ασθένειες στον κόσμο είναι μία από τις αιτίες του θανάτου των ανθρώπων.

«Όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο, του είπα να προσπαθήσει να αυξήσει την τιμή του pH στον οργανισμό του γιατί ο καρκίνος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον», – δήλωσε ο Λάρι, ο αδελφός του. Λόγω των συμβουλών του, ο Βέρνον προσπάθησε να ανεβάσει το pH στον οργανισμό με χλωριούχο-καίσιο. Δεν φοβήθηκε, ούτε πανικοβλήθηκε όταν οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορεί να ζήσει πολύ. Το Χλωριούχο- καισίο που έπαιρνε χάθηκε στο ταχυδρομείο. Μετά από αυτό, βρήκε άλλη θεραπεία η οποία γίνεται από τη σόδα και το σιρόπι σφενδάμου.

 

Συστατικά: Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε ένα ποτήρι, μετά από αυτό βάλτε λίγο σιρόπι σφενδάμου και βάλτε λίγο νερό. Την ίδια διαδικασία, να την επαναλάβετε σε ένα άλλο δοχείο όπου έχετε ζεστάνει τα συστατικά και ανακατέψτε. Πίνετε αυτό μείγμα αρκετές φορές την ημέρα. Αν έχετε καρκίνο, είναι σημαντικό να καθαρίσετε τον οργανισμό σας από την οξύτητα, και για την αλκαλική σόδα ψησίματος του περιβάλλοντος είναι η καλύτερη λύση. Φυσικά αν δεν καταναλώνετε ζάχαρη και άλλα τρόφιμα, τα οποία αυξάνουν την οξύτητα στον οργανισμό. Σε λίγες εβδομάδες ο Βέρνον πήγε για ιατρικό έλεγχο στον οποίο έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι απολύτως υγιής.

*** Το σιρόπι σφενδάμου περιέχει ψευδάργυρο, θειαμίνη, και ασβέστιο. Τα αντιοξειδωτικά του φυτού, υπάρχουν στα φύλλα και το φλοιό. Αρκετά αντιοξειδωτικά που δρουν κατά του καρκίνου, έχουν, επίσης, αντιβακτηριακές και αντιδιαβητικές ιδιότητες.

Το σιρόπι σφενδάμου περιέχει πολυφαινόλες, όπως απσισικό οξύ (ΑΒΑ), που διεγείρει την απελευθέρωση ινσουλίνης μέσω παγκρεατικών κυττάρων και αυξάνει την ευαισθησία των κυττάρων του λίπους στην ινσουλίνη, γεγονός που καθιστά το σιρόπι ευεργετικό για τα άτομα με μεταβολικό σύνδρομο και διαβήτη.

 

Related posts

Αδυνάτισμα: Με διαλειμματική νηστεία ή μέτρηση θερμίδων; Οι ερευνητές του Johns Hopkins απαντούν

Ο μικρός καρπός με τη «γιγάντια» διατροφική αξία – Προστατεύει το έντερο, βελτιώνει τον ύπνο και αγαπά την καρδιά

Σας αρέσουν τα θαλασσινά; Διατρέχετε ένα κίνδυνο που συχνά υποτιμάται