Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Τζένη Μπαλατσινού-Η συγκίνηση της και το ευχαριστώ-Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τζένη Μπαλατσινού: Η συγκίνηση της και το ευχαριστώ στον Βασίλη Κικίλια κατά την έξοδο από το μαιευτήριο

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βιώνουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, καθώς εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι κι έγινε έτσι μαμά για τέταρτη φορά.

Σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο των βορείων προαστίων και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πόζαραν πιο ευτυχισμένοι από πότε κρατώντας στα χέρια τους το αγγελούδι τους.

 

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν συγκινημένη, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάζει το γιο της για να δει αν είναι σκεπασμένος! Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το μαιευτήριο:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

H παρουσιάστρια και επιχειρηματίας το πρωί της Τρίτης, λίγες ώρες πριν το εξιτήριο δημοσίευσε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Ιnstagram για τη γέννηση του γιου της.

.

Related posts

Οι άνθρωποι που τα θέλουν όλα και τα περιμένουν δωρεάν.

Στέρηση σε λίπη και υδατάνθρακες αυξάνουν τη θνησιμότητα

Ο κανόνας των 20 δευτερολέπτων όλοι πρέπει να εφαρμόσουμε