Έβγαλαν 20 παιδιά από φλεγόμενο παιδικό σταθμό: Ήρωες νεόνυμφοι όρμησαν με αυταπάρνηση στις φλόγες και έσωσαν ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

Νιόπαντρο ζευγάρι από την Αμερική πήγαν γαμήλιο ταξίδι στην Ισπανία και ήρθαν αντιμέτωποι με πυρκαγιά σε παιδικό σταθμό, όπου όρμησαν και έσωσαν 20 μωρά, χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά.

Ειδικότερα, η Doran Smith και ο David Squillante σε έναν περίπατό τους, σε ένα γραφικό πάρκο της Βαρκελώνης, παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε ένα κοντινό κτίριο, καθώς πολλές γυναίκες φώναζαν και έτρεχαν πανικόβλητες στον δρόμο.

Εγκαίρως το ζευγάρι συνειδητοποίησε πώς είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε παιδικό σταθμό και χωρίς κανέναν δισταγμό ή φόβο, έτρεξαν για να βοηθήσουν.

«Ορμήσαμε μέσα στον παιδικό σταθμό και είδαμε γύρω στα 20 μωράκια να κοιμούνται. Μαζί με άλλους, τα βγάλαμε έξω από το κτίριο. Μερικά μαζί με τις κούνιες τους. Υπήρχε πολύ καπνός», υπογράμμισε ο Squillante.

Συνεχίστηκε η βόλτα του νιόπαντρου ζευγαριού

Μόλις τα πυροσβεστικά συνεργεία της Βαρκελώνης μετέβησαν στο σημείο και η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, το ζευγάρι επεσήμανε ότι συνέχισε τη βόλτα του.

Η Smith και ο σύζυγός της χαρακτηρίστηκαν «ήρωες» από τα τοπικά μέσα, αν και οι ίδιοι είπαν ότι απλώς έκαναν αυτό που έπρεπε.

Αξέχαστο το γαμήλιο ταξίδι για νιόπαντρο ζευγάρι

Πάντως, την επεισοδιακή αυτή μέρα θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή, ενώ θα τη φέρνουν στο μυαλό τους όταν θα διηγούνται ιστορίες από τον μήνα του μέλιτος.

Related posts

Κοινωνικός τουρισμός 2024: Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους – Τα δικαιολογητικά και οι προϋποθέσεις

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των γονιών: Νεκρό ξαφνικά μέσα στο σπίτι του 13,5 ετών κοριτσάκι, σε σoκ οι γονείς

“Ήμουν εντελώς τυφλή”: Οδηγός έχασε την όρασή της εξαιτίας των.. γυαλιών ηλίου της και τώρα προειδοποιεί άλλους – ΒΙΝΤΕΟ