«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον: Μεγάλες χαρές 2 μήνες μετά την διάγνωση με καρκίνο – ΦΩΤΟ

Η Κέιτ Μίντλετον, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, προετοιμάζει το πάρτι για τα γενέθλια του μικρότερου γιου της, Λούις.

Ειδικότερα, αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς ο μικρότερος γιος της θα γίνει έξι ετών, στις 23 Απριλίου.

Το 2019, η Κέιτ Μίντλετον παραδέχθηκε ότι φτιάχνει τις τούρτες των παιδιών της η ίδια, κάτι που έχει γίνει πλέον παράδοση, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο, να κάνει τα γενέθλιά τους ξεχωριστά.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του περιοδικού «Hello!», Danielle Stacey, υπογράμμισε ότι «η νούμερο ένα προτεραιότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν πάντα τα παιδιά της, από τότε που έγινε μητέρα.

Έχουμε δει την πριγκίπισσα να δημοσιεύει μερικά απίστευτα πορτρέτα των παιδιών της, όλα αυτά τα χρόνια και να φτιάχνει τις τούρτες γενεθλίων τους, οπότε είναι πιθανό να αισθάνεται ότι είναι σημαντικό να διατηρήσει αυτές τις παραδόσεις για την αίσθηση της κανονικότητας».

Τα γενέθλια του Λούις είναι σε λίγες μέρες, τα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι στις 2 Μαΐου και του πρίγκιπα Τζόρτζ στις 22 Ιουλίου.

Η έκπληξη που ετοιμάζει για τον πρίγκιπα Λούις η Κέιτ Μίντλετον

Λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα γενέθλια των παιδιών της και σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέιτ Μίντλετον μάλλον θα περάσει την προηγούμενη ημέρα από τα γενέθλια του Λούις στην κουζίνα, φτιάχνοντάς του μια υπέροχη τούρτα γενεθλίων.

«Μου αρέσει να φτιάχνω την τούρτα. Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση να ξενυχτάμε μέχρι τα μεσάνυχτα, με γελοίες ποσότητες μείγματος για τούρτα και ζαχαρόπαστα. Αλλά το λατρεύω», είχε επισημάνει παλιότερα.

μέχρι τα μεσάνυχτα, με γελοίες ποσότητες μείγματος για τούρτα και ζαχαρόπαστα. Αλλά το λατρεύω», είχε επισημάνει παλιότερα.

Related posts

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να του κάνεις αυτές τις 10 ερωτήσεις κάθε ημέρα

«Μας είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά»: Μεγάλη ανατροπή, βαριές καταγγελίες από τον πατέρα του 6χρονου – ΒΙΝΤΕΟ