Έσφαξε τον αυτιστικό γιο της και έδειρε μέχρι θανάτου την κόρη της για… το καλό τους!

Έσφαξε τον αυτιστικό γιο της και έδειρε μέχρι θανάτου την κόρη της για… το καλό τους!

Μια οικογενειακή τραγωδία- Η μητέρα- δολοφόνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί, στην Οξφόρδη της Βρετανίας! Η 65χρονη Σίλβια Ματζέσκα δολοφόνησε τον 29χρονο αυτιστικό γιο και την 7χρονη κόρη της, γιατί όπως είπε, ήταν για το καλό τους!

 

Μάλιστα, η ίδια προσπάθησε να βάλει τέλος και στην δική της ζωή, μετά τις άγριες δολοφονίες των παιδιών της,κόβοντας τις φλέβες της, όμως… τελικά οι γιατροί την πρόλαβαν!


Τα άτυχα παιδιά βρέθηκαν νεκρά, μετά από καταγγελία του πρώην συζύγου της, μιας και εκείνη δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του την κόρη του, όπως όφειλε. Αυτό ήταν που προκάλεσε την ανησυχία του πατέρα, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.

 


Όταν οι αστυνομικοί μπούκαραν στο διαμέρισμα, είδαν την αδίστακτη μητέρα λιπόθυμη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τότε ήταν που κατάλαβαν ότι πρόκειται για μια νέα οικογενειακή τραγωδία.

 


Ανέβηκαν πάνω και είδαν τον 29χρονο Νταρίν Γκάλει, νεκρό με κομμένο λαιμό και με χιλιάδες κοψίματα στο σώμα του, αφού τον έσφαξε με έναν χαρτοκόπτη. Δίπλα από τον αδικοχαμένο νεαρό βρέθηκε και ο χαρτοκόπτης, ο οποίος ήταν γεμάτος από το αίμα του.

 


Στην συνέχεια, βρήκαν και την 7χρονη Τσάρλι Χέντρικ, η οποία ήταν ξαπλωμένη γεμάτη μώλωπες στο κρεβάτι της, φορώντας τις πιτζάμες της, σαν να κοιμόταν.

 


Η μητέρα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνουν οι κηδείες των θυμάτων.

 

www.star.gr

Related posts

«Χτύπησε το ξυπνητήρι της κι ακούσαμε έναν θόρυβο…»: Σε σοκ οι γονείς της 23χρονης Δάφνης που έπεσε νεκρή ξαφνικά – BINTEO

Ασύλληπτη τραγωδία: 32χρονος πνίγηκε μπροστά από την κεντρική προβλήτα στο λιμάνι στα έκπληκτα μάτια επιβατών

Σαν ένας μικρός παράδεισος: Το θαυματουργό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας που βρίσκεται λίγη ώρα από την Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ