Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι οι μη έχοντες πεθαίνουν στα κρεβάτια των νοσοκομείων

Η ΠΟΕΔΗΝ εξέδωσε μια ανακοίνωση που μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει, σχετικά με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που αναδεικνύει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι Ασθενείς εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης .

Το Νοσοκομείο σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ εμφανίζει σημαντικές ελλείψεις χειρουργικών υλικών. Στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας που η ψευτοαριστερή κυβέρνηση – όπως την χαρακτηρίζει – σώζει στα λόγια (!!!) συμβαίνουν τα εξής παράδοξα:
Όποιος Ασθενής έχει χρήματα σώζεται!

Όποιος Ασθενής δεν έχει χρήματα κινδυνεύει να πεθάνει !!!

Οι Ασθενείς που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης και διαθέτουν χρήματα καλούνται να αγοράσουν τα απαραίτητα χειρουργικά υλικά . Τα αγοράζουν έως και 500 € προσπερνούν τις λίστες αναμονής και χειρουργούνται άμεσα.
Ασθενείς που χρήζουν χειρουργικών επεμβάσεων και δεν διαθέτουν χρήματα βρίσκονται στις λίστες αναμονής πάνω από ένα έτος .

Τι έχει να απαντήσει σε αυτά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ?

Παράλληλα η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι η κυβέρνηση εξαγγέλει ότι δίνουν λεφτά με το τσουβάλι στα Νοσοκομεία, ενώ στην πραγματικότητα πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης .

dikaiologitika.gr

Related posts

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιό της για τον Κορονοϊό απ’ όλο τον κόσμο

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια