Έπρεπε να πάρει μια απόφαση που κανένας γονιός δεν θα ‘θελε να πάρει!

Έπρεπε να πάρει μια απόφαση που κανένας γονιός δεν θα ‘θελε να πάρει!

 

H Charlotte Fitzmaurice έπρεπε να πάρει μια απόφαση που κανένας γονιός δεν θα ‘θελε να πάρει.

Μετά από 12 χρόνια που έβλεπε την κόρη της να υποφέρει, από τη μέρα που η μικρή γεννήθηκε, ζήτησε από τους δικαστές να αφήσουν το παιδί της να πεθάνει ήρεμο. Στις 21 Αυγούστου η Nancy έγινε το πρώτο παιδί που επιτράπηκε να πεθάνει με ευθανασία, παρόλο που δεν υπέφερε από κάποια ανίατη ασθένεια, ούτε είχε μηχανική υποστήριξη.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Fitzmaurice εν αγνοία της είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο ομάδας Β, μια κατάσταση που θα μπορούσε να είχε ανατραπεί με θεραπεία, αν το ήξερε.

Αλλά επειδή δεν το ήξερε, η κόρη της γεννήθηκε τυφλή, με μηνιγγίτιδα και υδροκεφαλία. «Ήμασταν συνεχώς στο νοσοκομείο», είπε η μητέρα στη βρετανική εφημερίδα «The Mirror». Στην ηλικία των 12, η Nancy υπέστη μια μόλυνση μετά από μία επέμβαση. Τα φάρμακα όμως δεν την έπιαναν πλέον.

Ο πατέρας και η μητέρα αποφάσισαν πως το να την κρατούν ζωντανή ήταν γι’ αυτήν ανυπόφορο. Ζήτησαν από δικαστή να τους επιτρέψει να αφήσουν το παιδί τους να πεθάνει. «Πονάει διαρκώς, δεν μπορεί να μιλήσει, να φάει, να περπατήσει. Είναι ένα φυτό», είπε η μητέρα.

Η Nancy πέθανε μετά από 14 μέρες, με τους συγγενείς της στο πλάι της.

E-Radio.gr Daily

 

www.madata.gr

 

Related posts

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ