Επέστρεψε πλούσιος ο Ήφαιστος

 

Επέστρεψε πλούσιος ο Ήφαιστος

Επέστρεψε από το 5ο διεθνές τουρνουά γκόλμπολ στο Μπιάλιστοκ Σούπρασλ η αντρική ομάδα του Ηφαίστου γεμάτη εμπειρίες και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Η ελληνική ομάδα επέστρεψε από την Πολωνία έχοντας κατακτήσει την 6η θέση. Το συγκεκριμένο τουρνουά θεωρείται από τα πιο δυνατά του γκόλμπολ καθώς σε αυτό συμμετείχαν ισχυρές εθνικές ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Ήφαιστος μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει σε κάποια νίκη, έχει όμως εξαιρετική απόδοση εισπράττοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων των αποστολών. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετείχαν (Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Πολωνία) είναι στις δύο πρώτες κατηγορίες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ οι ΗΠΑ κατέκτησαν πέρυσι το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Ηφαίστου αναμετρήθηκαν στο συγκεκριμένο τουρνουά πάνω από όλα με τους ίδιους τους εαυτούς τους. Εντόπισαν τα μειονεκτήματα τους τα οποία θα αναλυθούν, ανέδειξαν τα θετικά τους στοιχεία και συνειδητοποίησαν ότι μπορούν πλέον να κοιτούν χωρίς ίχνος φόβου αλλά πάντα με σεβασμό οποιαδήποτε ομάδα.

Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ στο sportsamea.gr

Related posts

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.