Ένας χορός στέλνει το μήνυμα του, εναντία στη βία των γυναικών σε όλο τον πλανήτη!-ΒΙΝΤΕΟ

Ένας χορός στέλνει το μήνυμα του, εναντία στη βία των γυναικών σε όλο τον πλανήτη!-ΒΙΝΤΕΟ

Πριν λίγες μέρες ένα βίντεο αναδημοσιεύτηκε με σκοπό να αφυπνίσει το κοινό, για τη βία που ασκείται σε γυναίκες σε όλο τον πλανήτη. Γυναίκες που δουλεύουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, που αντιμετωπίζουν λεκτική και σωματική βία. Παρενόχληση στο χώρο εργασίας ή όταν το εργασιακό περιβάλλον είναι κάτω από άθλιες συνθήκες.

Μπορεί στο δυτικό κόσμο όλα αυτά να φαίνονται λίγο ξένα και μακρινά, όμως σε άλλες χώρες είναι η ζοφερή καθημερινή πραγματικότητα. Γυναίκες κάθε ηλικίας, πέφτουν θύματα εξαπάτησης, εξαγρίωσης των αντρών και θύματα ξυλοδαρμού, στην προσπάθεια τους να κερδίσουν ένα μεροκάματο!

Το βίντεο χωρίζεται σε 2 μέρη: το πρώτο μέρος που δείχνει τις βίαιες πράξεις να παίρνουν μέρος και την καταπίεση των γυναικών. Στο δεύτερο μέρος, ξεκινά ο χορός! Ένας χορός ξεσηκωτικός και ανατρεπτικός. Ένας χορός που δείχνει τις γυναίκες στην απέναντι όχθη, αυτή της αντίστασης στη βία, στις άσεμνες πράξεις και την εκμετάλλευση! Υψώνουν το χέρι ψηλά, ως ένδειξη αντίστασης και δύναμης!

Μοιραστείτε το και διαδώστε το μήνυμα, ένα μήνυμα κατά της βίας, σε οποιαδήποτε μορφή και αν εκφράζεται! Ο πλανήτης χρειάζεται δύναμη, που θα χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό!

Βογιατζής Ηλίας

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

Related posts

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις