Η Ελληνίδα Playmate που νίκησε τον καρκίνο – Συγκλονιστική Ιστορία

Η Ελληνίδα Playmate που νίκησε τον καρκίνο συγκινεί χρόνια μετά την περιπέτειά της

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής της εκπληκτικής Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, που έγινε γνωστή μέσα από το διαγωνισμό ομορφιάς Playmate συνεχίζει να συγκινεί.

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να νικά τον Καρκίνο στους λεμφαδένες; Πόσο μάλλον όταν είναι και στο 4ο στάδιο και οι γιατροί δίνουν 3% πιθανότητες να ζήσει;

Κι όμως. Το θαύμα έγινε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου- που μπορεί να ξεκίνησε στο  εγχώριο modeling αλλά άλλαξε ρότα όταν είδε από κοντά τα σκατά του-είναι στα μάτια τα δικά μου αλλά και των γιατρών της μια σύγχρονη άγνωστη ηρωϊδα.

Μια γυναίκα που ξεπέρασε τα ανθρώπινα όρια και μοίρασε χαμόγελα στους συγγενείς της αλλά πάνω απ όλα ΖΩΗ στην ίδια.

Η ζωή της ανετράπη ένα πρωϊ όταν κάποιες ζαλάδες την οδήγησαν για τσέκ άπ στο νοσοκομείο. Ήταν πριν περίπου έναν χρόνο. Οι γιατροί διέγνωσαν Καρκίνο στους λεμφαδένες και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο.

Μετά από έξι μήνες μάχης, συνεχών πανάκριβων αγωγών και πίστης η Ευρυδίκη όχι απλά ζεί αλλά αποτελεί για τους επιστήμονες του Ευαγγελισμού ένα θαύμα.

Μπράβο της. Να και ένα παράδειγμα πίστης και δύναμης.

Συγκινεί η ανακοίνωση του μοντέλου σε σελίδα κοινωνικής δικύωσης πριν απο μερικα χρονια Δείτε παρακάτω:

“Νίκησα τον καρκίνο με όπλο το χαμόγελο, έμαθα να μην παίρνω τίποτα πια ως δεδομένο”, το μήνυμα ζωής της λαμπερής καλλονής Ειρήνης Παπαδοπούλου

Σήμερα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, αφού αξιολογώ τις προτεραιότητές μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ότι παλιότερα. Εργάζομαι σε κομμωτήριο, έχω ενδιαφέροντα, διασκεδάζω όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας.

Όταν ήμουν άρρωστη έβρισκα παρηγοριά στη μεγάλη μου αγάπη, τη μουσική. Τον τελευταίο καιρό κάνω κάτι που ήθελα εδώ και χρόνια: Παίζω μουσική σε κλαμπ ως dj και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Τώρα πια άλλωστε δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Ούτε καν τον ίδιο μου τον εαυτό. Απλώς χαμογελάω και προχωράω μαζί με τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Ονομάζομαι Ευρυδίκη, επιζούσα από λέμφωμα Hodgkin & ΜΕΝΩ ΔΥΝΑΤΗ!”, κατέληξε στην επιστολή που έγραψε μετά την περιπέτειά της.”

Ευρυδίκη Παπαδόπουλου: Ο καρκίνος τα ζόρια και η «κατάκτηση» της Ρώμης

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι ένα κορίτσι ατίθασο που ξέρει καλά πως να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Η ίδια διαθέτει μια ξεχωριστή ομορφιά και μια μαγκιά που την κάνει μοναδική. Με αυτά ως όπλα έχει κλείσει πολύ μεγάλα deal στο εξωτερικό. Τελευταία της στάση η Ρώμη, όπου και «δίνει πόνο» στην αιώνια Πόλη, κατακτώντας τους ντόπιους και τις μεγάλες εταιρίες.

Δεν φοβάται την δουλειά, ούτε τα ξένα μιας και από μικρή της άρεσε να ταξιδεύει και να εξερευνά το άγνωστο. Μάλιστα ξέρει να «πουλάει» τον εαυτό της και με το παραπάνω μιας και οι σπουδές της στο marketing βοήθησαν πολύ στο έμφυτο ταλέντο της.

Επιπλέον δεν ανήκει στην κατηγορία της ξανθιάς χαζογκόμενας μιας και έχει γνωρίσει την ζωή και από την σκληρή πλευρά της. Έχει καταφέρει να κερδίσει την νόσο, δίνοντας μαθήματα ζωής στους γύρω της. Και μιλάμε πώς πέρασε πολύ μεγάλα ζόρια. Αλλά τα κατάφερε. και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στα «ψηλά» πόδια της. Πλέον ξέρει να αξιολογεί τις καταστάσεις σωστά και πως να κινείται στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά.

protothema.gr , www.gossip-tv.gr , www.newsitamea.gr

 

Related posts

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα