Έχασαν τα παιδιά τους στο τσουμάνι και τα ξαναβρήκαν 10 χρόνια μετά!

 

Ένα θαύμα ζει μια οικογένεια από την Ινδονησία η οποία, αφού έχασε τα παιδιά της στο τσουνάμι του 2004, πρώτα βρήκαν την 14χρονη κόρη τους και τη Δευτέρα -10χρονια μετά – βρέθηκε ζωντανός και ο μεγαλύτερος αδελφός της.

Η Τζαμίλια και ο Σέπτι Ρανγκούτι ξαναβρήκαν τον γιο τους, ηλικίας 17 ετών πλέον, σε μια κωμόπολη στη Σουμάτρα. Το παιδί ζούσε για χρόνια στους δρόμους και κοιμόταν σε εγκαταλειμμένα καταστήματα.

Κλαίγοντας με λυγμούς, η Τζαμίλια έσφιξε στην αγκαλιά της τον Αρίφ Πρατάμα Ρανγκούτι που τον εντόπισε στο Παγιακούμπου, στη δυτική Σουμάτρα.

“Προσευχόμουν κάθε βράδυ γιατί μέσα μου πάντοτε πίστευα ότι ο γιος μου είναι ζωντανός. Ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να ησυχάσει. Ήθελε να πιστεύει ότι το παιδί μας ζούσε” είπε στους δημοσιογράφους η μητέρα.

Ο 17χρονος Αρίφ μίλησε πρώτα τηλεφωνικά με τους γονείς του, οι οποίοι πήγαν την Δευτέρα στην περιοχή μαζί με την 14χρονη Ραουντατούλ Τζάνα, την κόρη τους που την ξαναβρήκαν στις αρχές Αυγούστου χάρη στην παρατηρητικότητα ενός θείου της.

Η οικογένεια ζούσε στην επαρχία Άτσεχ, στο δυτικό άκρο της Σουμάτρας που επλήγη περισσότερο από το τσουνάμι, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 220.000 άνθρωποι.

 

Related posts

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου