Δείτε: 8χρονη δέχεται τρισδιάστατο τεχνητό χέρι και η αντίδρασή της είναι απίστευτη! ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε: 8χρονη δέχεται τρισδιάστατο τεχνητό χέρι και η αντίδρασή της είναι απίστευτη! ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιζαμπέλα είναι πιθανά το πιο ευτυχισμένο μικρό κορίτσι στον κόσμο αυτή τη στιγμή.Πρόσφατα πήρε ένα δώρο:ένα τεχνητό χέρι. Ό,τι κάνει αυτό ασυνήθιστο είναι το γεγονός ότι είναι τρασδιάστατο.

Αν νιώθετε ότι οι μέρες σας έχουν έλλειψη από ζεστές στιγμές, μην ψάχνετε άλλο. Οι καρδιές σας θα γίνουν φωτεινότερες βλέποντας την να το φοράει.

Το νέο της τεχνητό χέρι σχεδιάστηκε ειδικά γι’αυτήν από την Τeam Unlimbited ,ένα πρόγραμμα υπό εθελοντική βάση από την ομάδα για τρισδιάστατα τεχνητά άκρα, e-Νable.

Εκτός από το γεγονός ότι η τρισδιάστατη τύπωση είναι μια καταπληκτική ,νέα τεχνολογία, είναι και ένας έξυπνος τρόπος να επιτευχθεί καλύτερη ποιότητα στα τεχνητά  άκρα για περισσότερους ανθρώπους.Αυτή τη στιγμή ,τα παραδοσιακά τεχνητά άκρα κοστίζουν περίπου 10.000 δολάρια ή και περισσότερο. Ένα άκρο της  e-Νable,όπως της Ιζαμπέλας κυμαίνεται από 50 ως 150 δολάρια που είναι αξιοσημείωτα πιο οικονομικό. Τα τρισδιάστατα τεχνητά άκρα δεν είναι καινούρια επινόηση αλλά σταθερά βελτιώνεται η τεχνολογία σε σχέση με την εμφάνιση,τα υλικά και τη λειτουργία. Το χέρι της Ιζαμπέλας, σχεδιασμένο από το Στίβεν Ντέιβις για λογαριασμό της Τeam Unlimbited αντανακλά το επόμενο βήμα που έχει γίνει για το σκοπό του τεχνητού άκρου και συμπληρώνει τις λεπτές κινήσεις ενός κανονικού χεριού.

Η κύρια φροντίδα της εταιρίας περιστρέφεται γύρω από την προσβασιμότητα των εφευρέσεων της και τη δυνατότητα να αγοραστούν αυτά.Εκτιμάται ότι η e-Νable έχει δώσει σε 1.500 ανθρώπους σ’όλον τον κόσμο τεχνητά μέλη.

Το βίντεο παρακάτω έχει καταγράψει τη στιγμή που η Ιζαμπέλα παίρνει το δώρο της και η αντίδρασή της είναι πολύ μεγάλη για να την αντιληφθούμε όλη αμέσως.Μπορούμε όμως με σιγουριά να πούμε πως όσο και  να κοστίζει το χέρι,η μεγάλη και απόλυτη χαρά της είναι ανεκτίμητη.

 

 

Μ. Σοφία

Related posts

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος