Διάσημο μοντέλο σε καροτσάκι λίγες μέρες αφότου ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο στο στήθος

Δηλώνει «φοβισμένη και σοκαρισμένη» αλλά δεν το βάζει κάτω

Θεραπείες για να καταπολεμήσει τον καρκίνο που της εμφανίστηκε στο στήθος, ξεκίνησε η Τζάνις Ντίκινσον, που υπήρξε ιέρεια της μόδας του ΄70 και του ’80, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του super model στην ιστορία του μόντελινγκ.


Η 61χρονη βγήκε προ ημερών και ανακοίνωσε δημόσια, με δάκρυα στα μάτια, πως διαγνώστηκε με την ασθένεια, χωρίς να κρύψει πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση:


«Είναι ακόμα πολύ σοκαριστικό! Φοβάμαι πολύ! Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει. Δεν θα επιτρέψω στο φόβο να με ορίσει. Θα το ξεπεράσω, θα είμαι μια χαρά. Όταν το έμαθα έζησα τον εφιάλτη! Φοβήθηκα για τα δυο παιδιά μου, τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστικό, τον 4χρονο εγγονό μου… Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα τρελαθούν (…)Είμαι εδώ για τις γυναίκες όλου του κόσμου. Και τους λέω το εξής: “πρέπει να σας αγαπάτε”. Mητέρες, κόρες, αδελφές, αυτό πρέπει να το θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας».


Μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωση που έκανε, ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε την ώρα που έβγαινε από κέντρο θεραπείας στο Los Angeles, καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.


Εξαντλημένη, αλλά με κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη (σημάδι πως δεν θα το βάλει κάτω τόσο εύκολα),πουά πιτζάμες και παντόφλες, η Τζάνις Ντίκινσον επέστρεψε στο σπίτι της, συνοδευόμενη από έναν φίλο της και τον θεράποντα ιατρό της, Ρόμπερτ Γκέρνερ, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη.

www.star.gr

Related posts

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ