Χτίζεται σε 6 ώρες, κοιμίζει μια οικογένεια, το εσωτερικό του είναι λουξ και κοστίζει όσο ένας ετήσιος μισθός – ΦΩΤΟ

Ένα αναδιπλούμενο σπίτι αξίας 27.000 ευρώ μπορεί να συναρμολογηθεί σε μόλις έξι ώρες και αποτελεί τον ορισμό του design και της αισθητικής.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός Ρενάτο Βιντάλ δημιούργησε μια τέλεια εναλλακτική σε σχέση με την παραδοσιακή μορφή στέγασης. Το σπίτι M.A.Di. είναι ένα κτίριο πιστοποιημένο ως σεισμικά ασφαλές και δημιουργήθηκε από υλικά υψηλής ποιότητας.

Η κατοικία περιλαμβάνει μπάνιο και εγκαταστάσεις υγιεινής, συνδέσεις κουζίνας, κλιμακοστάσιο και τεχνικές εγκαταστάσεις, ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτισμό LED. «Δημιουργεί ένα ζεστό και ασφαλές μέρος που μπορεί να προσαρμοστεί τελείως στις ανάγκες σας», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 60 μέρες μετά την τελική έγκριση των σχεδίων. Το εσωτερικού του σπιτιού έχει ένα μοντέρνο στυλ, ενώ υπάρχουν 2 μεγέθη των 27 και 84 τετραγωνικών μέτρων.

 

Related posts

Κατέρρευσε στη μέση του δρόμου: Νεκρός, μπαμ και κάτω, 40χρονος στρατιωτικός την ώρα που έτρεχε με φίλο του

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ