Άντρας χτύπησε στην κοιλιά έγκυο κωφή γυναίκα επειδή θεωρούσε πως ο σκύλος που την βοηθούσε έπιανε πολύ χώρο στο αεροπλάνο!!!

Άντρας χτύπησε στην κοιλιά έγκυο κωφή γυναίκα επειδή θεωρούσε πως ο σκύλος που την βοηθούσε έπιανε πολύ χώρο στο αεροπλάνο.

Ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε το σκύλο υπηρεσίας μιας κωφής εγκύου και έπειτα χτύπησε την κοιλιά της γιατί θεώρησε ότι ο σκύλος της “έπιανε περισσότερο χώρο από όσο άξιζε”.

Η Hazel Ramirez, η οποία είναι 20 εβδομάδων έγκυος, πετούσε για το Ορλάντο με τον σύντροφό της, Matthew Silvay.

Η 21χρονη είπε στο News 6 ότι ο σκύλος της, Zariel, κοιμόταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της πτήσης από το Colarado Springs, και ξύπνησε λίγο πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Νωρίτερα, η σύζυγος του Timothy Manley, Petrini, είχε διαμαρτυρηθεί για αλλεργίες και όταν ο σκύλος απλώθηκε, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τον 59χρονο.

Η αστυνομία είπε ότι ο Manley χτύπησε τον σκύλο δίνοντάς του μια δυνατή γροθιά, η οποία έκανε τον Zariel να τσιρίξει και να κρυφτεί κάτω από το κάθισμα του άντρα.

Η κ.Ramirez, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδί μέσα σε λίγους μήνες και ο σύντροφος της, ο οποίος είναι επίσης κωφός, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον άντρα όσο καλύτερα μπορούσαν, καθώς το αεροπλάνο έφτανε στην πύλη.

Οι αστυνομία έφτασε στην πύλη, αλλά πριν φτάσει το αεροπλάνο, ο Manley χτύπησε την κα Ramirez στην κοιλιά της πριν ο 30χρονος κ. Silvay τον γραπώσει, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει από την αστυνομία.

Η κ. Ramirez είπε επίσης στο News 6 ότι ο Manley έσπρωξε τις δύο μικρές κόρες της στην προσπάθειά του να δραπετεύσει.

“Έπεσαν και έκλαψαν τόσο δυνατά,” είπε η μητέρα.

Ο Manley δήλωσε αργότερα στην αστυνομία ότι ο Zariel “έπιασε περισσότερο χώρο από όσο θεώρησε ότι άξιζε”, σύμφωνα με το The Orlando Sentinel.

Το FBI έχει ξεκινήσει έρευνα και η μητέρα λέει ότι θα καταθέσει εναντίον του δράστη στο δικαστήριο, εάν χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Related posts

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει