Αυτός ο 23χρονος έγινε πατέρας και παππούς την ίδια μέρα. Πώς; Είναι εκπληκτικό!!!

Αυτός ο 23χρονος έγινε πατέρας και παππούς την ίδια μέρα. Πώς; Είναι εκπληκτικό!!!

 

Υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που όταν τις μαθαίνεις, πιστεύεις ξανά ότι υπάρχει ανθρωπιά και καλοσύνη σε αυτόν τον κόσμο.

Ο Αυστραλός Τόμυ Κόννολι ήταν ένας επιμελής και τακτικός φοιτητής. Διάβαζε πολύ, έβγαινε με τους φίλους του, δούλευε για λίγες ώρες την ημέρα για να πληρώνει το φοιτητικό του δάνειο και στον ελεύθερο χρόνο του έκανε πρωταθλητισμό στον στίβο.

Αλλά ένα μήνυμα που πήρε στο Facebook, άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του. Σήμερα, εκτός από όλα τα άλλα εργάζεται ακόμη πιο σκληρά για να υποστηρίξει οικονομικά μια κόρη και ένα εγγονό!

Η ιστορία του είναι τόσο συγκινητική, που ταξίδεψε στο Διαδίκτυο σαν θύελλα. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν και σε 18 μόλις ημέρες, μάζεψε 40.000 δολάρια από δωρεές.

Ο 23-χρονος φοιτητής, αθλητής και εργαζόμενος μερικής απασχόλησης χωρίς να το περιμένει μια ημέρα έγινε πατέρας και επτά ημέρες αργότερα.. παππούς!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόμμυ έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από την ξαδέλφη του, την 17χρονη Άντζελα. Στα πολλά χρόνια που είχε να δει ο ένας τον άλλον, η Άντζελα είχε καταλήξει να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Πάλευε με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, είχε εγκαταλείψει το σχολείο, είχε μείνει έγκυος, ήταν άστεγη και εγκαταλειμμένη από την οικογένεια της. Απελπισμένη, μην έχοντας που αλλού να απευθυνθεί, έψαξε τον Τόμμυ.

Ο Τόμμυ δεν το σκέφτηκε πολύ. Χωρίς καν η Άντζελα να του το ζητήσει, την έφερε σπίτι του και την ξεκίνησε όλες εκείνες τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνταν για να την υιοθετήσει.

Ήθελε να βεβαιωθεί ότι η Άντζελα θα μπορούσε να «κρατήσει το μωρό της, θα μείνει μακριά από τους δρόμους και θα έχει μια καλύτερη ζωή.»

Μια εβδομάδα αργότερα, η Άντζελα γέννησε ένα γιο. Ο Τόμμυ δεν την άφησε ούτε στιγμή μόνη της, ούτε όσο ήταν στο νοσοκομείο.

Σήμερα ο Τόμμυ συνεχίζει τις σπουδές του και εργάζεται με πλήρες ωράριο για να υποστηρίξει τη νέα του οικογένεια.

«Δεν έφταιγε εκείνη για όλα όσα της συνέβησαν», λέει ο Τόμμυ για την ξαδέρφη του και νομικά πλέον κόρη του.  «Είναι απλά ένα μικρό κορίτσι που χρειάζεται βοήθεια.»

Αν και η είδηση ​​της όμορφης πράξης του Τόμμυ εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, παραμένει ταπεινός.

«Ξέρω ότι αυτό που έκανα ήταν κάτι καλό αλλά αισθάνομαι ένοχος γιατί έχω τραβήξει όλη αυτή την προσοχή του κόσμου» .

Ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα και ελπίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του και θα βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη.

«Αν πρέπει να βάλω την πορεία της ζωής μου σε αναμονή για ένα ή δύο χρόνια για να σώσω δύο ζωές, έ.. τότε αξίζει τον κόπο. Δεν με νοιάζει καθόλου!»

 

 

dinfo.gr

Related posts

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη