Αυτό το παιδί με σύνδρομο Down θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά. Δείτε γιατί …

Αυτό το παιδί με σύνδρομο Down θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά. Δείτε γιατί …

Ωχ , τι γλυκό πλάσμα , πάντα είχα την άποψη πως τα μωρά με σύνδρομο Down είναι πολύ όμορφα και πολύ χαριτωμένα .. και πράγματι έτσι είναι . Αν δείτε το παρακάτω βίντεο θα το διαπιστώσετε και μονοί σας . Ένα χαριτωμένο και όμορφο μωρό με σύνδρομο Down χορεύει με το δικό του ξεχωριστό στιλ … Βάζω στοίχημα πως δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο χορό!

Λένε ότι 9 στους 10 ανθρώπους κάνουν έκτρωση μόλις ανακαλύψουν ότι το μωρό τους έχει σύνδρομο Down . Τι κρίμα να χάνονται έτσι τα παιδιά .Προσωπικά πιστεύω πως αν υπήρχε περισσότερη ενημέρωση πάνω σε αυτό το πλαίσιο οι γονείς θα μπορούσαν να σκεφτούν καλύτερα πριν πάρουν όποιαδήποτε απόφαση .

Αυτό το βίντεο ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει να διαδοθεί το μήνυμα πως τα παιδιά που έρχονται στην ζωή με η χωρίς αναπηρία είναι αθώα και έχουν Δικαίωμα στη Ζωή! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μεγαλώσουν ,να χαρούν ,να παίξουν ,να σπουδάσουν όταν μεγαλώσουν και και εμείς να τα αγκαλιάζουμε .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε πως αυτό το παιδί με σύνδρομο Down απολαμβάνει και διασκεδάζει πάρα την αναπηρία του .

 

Επιμέλεια:Ελένη Μιχαλάκη / newsitamea.gr

Related posts

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

29χρονη έγκυος διαγνώστηκε με καρκίνο, είπε ΟΧΙ στην έκτρωση στις αρχές της εγκυμοσύνης και έσωσε 2 ζωές – ΦΩΤΟ

Η ιστορία των προσθετικών μελών και το αρχαιότερο που βρέθηκε σε μούμια!