8 στοιχεία που σε κάνουν ακαταμάχητη στα μάτια του!!!

8 στοιχεία που σε κάνουν ακαταμάχητη στα μάτια του!!!

 

Όταν έχεις συναναστραφεί με άντρες που προσπαθούν να βελτιώσουν την προσωπική και συναισθηματική τους ζωή, τότε παρατηρείς κάποια κοινά σημεία στα οποία καταλήγουν όταν περιγράφουν τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά εκείνα στα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια γυναίκα.

Μπορεί να νομίζουμε πως το θέμα “ραντεβού” έχει γίνει αδιάφορο και τυπικό αλλά η αλήθεια είναι πως για τους άντρες, είναι πολύ πιο σημαντικό απ’όσο αφήνουν να καταλάβουν οι γυναίκες και το κυριότερο, τα στοιχεία τα οποία παρατηρούν, είναι πολύ πιο ουσιαστικά από το σώμα, τα μαλλιά και το ντύσιμο!
Μπορεί αυτά να είναι η πρώτη εικόνα, όμως για να κρατήσεις έναν άντρα και να κερδίσεις την προσοχή του σε διάρκεια, θα χρειαστούν κάποια πολύ πιο σημαντικά στοιχεία

Καλοσύνη 

Σου φαίνεται κοινότυπο;
Μπορεί και να είναι. Είναι όμως διαχρονικό και σπάνιο στις μέρες μας.
Και δεν μιλάμε για την ευγένεια ή την τυπικότητα αλλά για την ουσιαστική καλοσύνη. Εκείνη που πηγάζει από μέσα μας και που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.
Μιλάμε για την καλοσύνη που φωτίζει τις μέρες μας και χαρίζει χαμόγελα!!
Άλλωστε είναι γνωστό πως ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά που γοητεύουν έναν άντρα, είναι το χαμόγελό σου!!
Ένα φυσικό, ανεπιτήδευτο χαμόγελο, γεμάτο καλοσύνη, αισιοδοξία και σταθερότητα, σίγουρα θα σου χαρίσει πολλά περισσότερα απ’όσα περιμένεις!!

Θετική σκέψη και χιούμορ

“Δεν είναι εγωισμός να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου, ούτε φυσικά να είναι προτεραιότητά σου η ευτυχία σου”

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα σε κάθε σχέση, είτε ερωτική, είτε προσωπική, είναι η δυνατότητα να περνάς καλά, να γελάς και να το απολαμβάνεις.
Φροντίζοντας την ψυχική και συναισθηματική σου υγεία, είναι σίγουρα προτεραιότητα που δεν θα πρέπει να αμελείς! Μόνο τότε μπορείς να δεις την ζωή με θετικό μάτι και να προσθέσεις χιούμορ στην καθημερινότητά σου.
Χωρίς γέλιο, αστείο και χαμόγελο, καμία σχέση δεν μπορεί να κρατηθεί!

Να έχεις πάθος σε ότι κάνεις

Για να μπορείς να κρατήσεις μια σχέση θα πρέπει να εμπνέεσαι και να εμπνέεις. Για τους άντρες, δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση! Θέλουν να εμπνέεονται από την γυναίκα που έχουν δίπλα τους και μοιράζονται την ζωή τους.
Δεν έχει σημασία τι κάνεις, αλλά αυτό που κάνεις να το αγαπάς, να το κάνεις με πάθος, να αφοσιώνεσαι και να λάμπουν τα μάτια σου από ενθουσιασμό όταν μιλάς γι’αυτό!!

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να βαριέται… και το πάθος δεν μπορεί ποτέ να είναι βαρετό!

Να τα πηγαίνεις καλά με τους φίλους του 

Οι Κινέζοι λένε πως όταν μια γυναίκα τα πηγαίνει καλά με τους φίλους του άντρα της, θα τα πηγαίνει πάντα καλά μαζί του. 

Είναι πολύ ωραίο και ανακουφιστικό όταν η γυναίκα της ζωής σου, τα πηγαίνει καλά με τους φίλους και τους ανθρώπους της ζωής σου και δεν σε βάζουν στην μέση αντιμαχόμενων πλευρών με τρόπαιο…εσένα!

Αυτοπεποίθηση

“Τίποτα δεν είναι πιο ερωτικό από μια γυναίκα που ξέρει ποια είναι και δεν χρειάζεται να προσποιηθεί κάτι άλλο”

Μια γυναίκα που ξέρει ποια είναι, δεν προσποιείται, δεν το παίζει κάτι άλλο, δεν χρειάζεται ρόλους και μάσκες.
Είναι ο εαυτός της, με τα καλά και τα κακά της, με τις αδυναμίες της, αλλά και με πλήρη επίγνωση του πόσο υπέροχη είναι.
Κι όσο έχει επίγνωση του ποια είναι, τόσο πιο ακαταμάχητη γίνεται στα μάτια ενός άντρα!

Να είναι άνετη με την σεξουαλικότητά της

Μια γυναίκα που δεν προσπαθεί να πείσει για κάτι που δεν είναι (είτε υπερβολικά άνετη, είτε υπερβολικά σεμνή) είναι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται να κάνει πράγματα για να ικανοποιήσει προκειμένου να γίνει αποδεκτή.
Ξέρει ότι είναι ερωτική και μπορεί και το ζει, το απολαμβάνει και παράλληλα κάνει και το σύντροφό της εξίσου ευτυχισμένο!

Να είναι αποφασιστική

Μια γυναίκα πρέπει να είναι δυο πράγματα: Αυτή και Αυτό που θέλει”

Ένα από τα χαρακτηριστικά που εκνευρίζουν τους άντρες, είναι να μην ξέρει η σύντροφός τους, τι θέλει. Να μην παίρνει την ευθύνη για τίποτα και να πρέπει να αποφασίζει για όλα εκείνος.
Από τα απλά του τι θα φάνε, μέχρι τα πιο σοβαρά, ένας άντρας θέλει δίπλα του μια γυναίκα με γνώμη και άποψη κι όχι μια απλή συμμετέχουσα της καθημερινότητάς του.

Μια γυναίκα με δικό της στυλ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια γυναίκα που ξέρει τι της ταιριάζει και το εφαρμόζει στα ρούχα, στο στυλ και στην καθημερινότητά της.
Μια γυναίκα που δεν θα άγεται και δεν θα φέρεται ανάλογα με τις επιταγές τις εκάστοτε μόδας, ακόμα κι αν δεν της αρέσει.
Ένας άντρας, καμαρώνει μια γυναίκα, που ξέρει ποια είναι, τι της πάει και δεν την φοράνε τα ρούχα της… αλλά τα φοράει και της πάνε!

 

αναπνοές

Related posts

Παρβοϊός: Πώς ένα υγιές παιδί μπορεί να καταλήξει σε θάνατο από έναν κοινό ιό – Τι λένε οι παιδίατροι

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ