3ος στην Ελλάδα ο Σύλλογος Κωφών Κρήτης!

Επέστρεψε σήμερα το πρωί η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης “Μίνωας”, με το Festos Palace των Μινωϊκών Γραμμών, έχοντας στις αποσκευές της το αργυρό μετάλλιο.

Σε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Α.Σ.Κ.Κ Μίνωας, κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών, κερδίζοντας με 2-1 τον Α.Σ.Κ Πειραιώς και Νήσων!

Παραλίγο να σπάσουν καρδιές, αφού, παρά την πίκρα του αποκλεισμού στον ημιτελικό της Κυριακής, απο την ομάδα της Πάτρας, όπου και τελικά κατέκτησε την 1η θέση στη διοργάνωση, οι κρητικοί καλούνταν να ορθώσουν ανάστημα και να κατακτήσουν το πρώτο μετάλλιο της 16χρονης ιστορίας τους στο ποδόσφαιρο Κωφών.

Στο 20′ ο τυπικά γηπεδούχος Α.Σ.Κ Πειραιώς και Νήσων, άνοιξε το σκορ φορτώνοντας με άγχος τους παίκτες της ομάδας μας. Όμως η κρητική ομάδα, δεν ήταν αποφασισμένη να τα παρατήσει. Με ωραία ενέργεια, ο Αλέξανδρος Σκούφος, κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, όμως ο τερματοφύλακας Καραχάλιος με εκτίναξη στη δεξιά του γωνία, κατάφερε να αποκρούσει και το άγχος έγινε ακόμα πιο μεγάλο για την ομάδα της Κρήτης αφού λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στ’ αποδυτήρια για την ανάπαυλα!

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Α.Σ.Κ.Κ Μίνωας, συνήλθαν και αφού αυξησαν τη πίεση στους αντιπάλους, ο Σκούφος, στο 65′ κέρδισε νέο πέναλτι με τον τερματοφύλακα Γιάννη Μπροκάκη, να αναλαμβανει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1!

Η λύτρωση για την ομάδα της Κρήτης, ήρθε στο 85′ όταν με ωραία κεφαλιά ο Κατσαγάνης, ύστερα απο εκτέλεση φάουλ του Σκούφου, έκανε το 2-1 και στο γήπεδο επικράτησε πανδαιμόνιο χαράς και πανηγυριών με όλους τους αθλητές μας αγωνιζόμενους και μη να γίνονται ένα!

Τα μετάλλια στους αθλητές μας αλλά και το αναμνηστικό κύπελλο, παρέδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τότης Φυλακούρης!

Σύνθεση: Μπροκάκης, Κυριακάκης, Ματζαβάκης (Τριανταφύλλου 55′), Δημόπουλος, Μουκλέα, Παπαδάκης, Ερηνάκης, Ρενιέρης, Σκούφος, Τσέλιος, Κατσαγάνης.

Αναπληρωματικοί: Καραδήμας, Κορναράκης, Τριανταφύλλου, Πελούμπης, Μπογιατζής, Δήμου.

http://www.prismasport.gr

Related posts

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.