2ο σχέδιο για τον κώδικα ταξινόμησης

 

2ο σχέδιο για τον κώδικα ταξινόμησης

Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) κυκλοφόρησε και το δεύτερο σχέδιο του αναθεωρημένου κώδικα ταξινόμησης, σηματοδοτώντας την έναρξη του τρίτου και τελικού γύρου των διαβουλεύσεων.

Ο αναθεωρημένος κώδικας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή το 2017, έχει περάσει από δύο περιόδους διαβούλευσης το 2013 και το 2014, συγκεντρώνοντας απαντήσεις από όλο τον Παραολυμπιακό κίνημα. Ο υπάρχων κώδικας ταξινόμησης εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της IPC το 2007 και παρέχει όλες τις διαδικασίες για τους Παρα-αθλητές και τον τρόπο ταξινόμησης τους, ο οποίος είναι κοινός για όλα τα αθλήματα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Μαζί με τον κώδικα, η IPC κάλεσε για συμμόρφωση σχετικά με τα αναθεωρημένα διεθνή πρότυπα, τα οποία παρέχουν τις τεχνικές και λειτουργικές απαιτήσεις για την ταξινόμηση σε όλα τα Παραολυμπιακά αθλήματα. Το δεύτερο σχέδιο του νέου κώδικα παρουσιάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Διεθνής Παραολυμπιακής Επιτροπής τον περασμένο μήνα για μελέτη και διαβούλευση έως 10 Απριλίου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο sportsamea.gr

Related posts

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.