24χρονη πάσχει από αμνησία και ερωτεύεται τον αρραβωνιαστικό της κάθε μέρα από την αρχή!!!-ΦΩΤΟ

24χρονη πάσχει από αμνησία και ερωτεύεται τον αρραβωνιαστικό της κάθε μέρα από την αρχή.

Ένας νεαρός Ιάπωνας αναγκάζεται να κάνει την κοπέλα του να τον ερωτεύεται καθημερινά επειδή πάσχει από αμνησία.

Σύμφωνα με την Oddity Central, η 24χρονη Maruyama υποφέρει από αμνησία, με αποτέλεσμα να πρέπει ο αρραβωνιαστικός της Li Huayu να της θυμίζει συνεχώς την αγάπη τους.

Η Maruyama και ο Li ήταν μαζί για δυόμισι χρόνια, αλλά όταν πριν από 9 μήνες η Maruyama χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ ήταν με το ποδήλατό της, η ζωή τους άλλαξε τελείως.

Όταν ξύπνησε, δεν αναγνώριζε κανέναν από τους ανθρώπους της ζωής της, ούτε τους γονείς της ούτε τον φίλο της.

Λίγο μετά το ατύχημα, οι σωματικοί τραυματισμοί της Maruyama άρχισαν να θεραπεύονται, αλλά η μνήμη της δεν επέστρεψε και μάλιστα άρχισε να είναι τόσο κακή που τα πράγματα χειροτέρευαν κάθε μέρα.

Ο Li πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει το γάμο τους, αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ την αρραβωνιαστικιά του και έμεινε δίπλα της, αφού ελπίζει πως θα έρθει η στιγμή που θα τον θυμηθεί ξανά.

Ο δοτικός άντρας συστήνεται στη Maruyama κάθε πρωί και της αποδεικνύει τη δύναμη της αγάπης τους. “Μπορεί να μην έχεις τη μνήμη σου, αλλά μπορούμε να φτιάξουμε καινούργιες αναμνήσεις από την αρχή,” είπε ο Li.

Οι γιατροί της Maruyama την συμβούλευσαν να κρατάει ένα ημερολόγιο για να την βοηθήσει να θυμηθεί τα πράγματα που είχε κάνει τις προηγούμενες μέρες. Και αφού είδε πόσο αφοσιωμένος ήταν ο Li, αποφάσισε να του κάνει πρόταση γάμου. “Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα,” είπε η νεαρή γυναίκα.

“Πρόσφατα τα συμπτώματά μου έγιναν όλο και πιο σοβαρά. Οι γιατροί λένε ότι η αμνησία μπορεί να χειροτερέψει. Μπορεί να χάσω τη μνήμη μου πάλι, ακόμα και να σε ξεχάσω για πάντα, είσαι ακόμα πρόθυμος να είσαι μαζί μου;”

“Λόγω της αμνησίας μου, έχω την ευκαιρία να ερωτευθώ ξανά μαζί του,” δήλωσε η Maruyama κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης τηλεοπτικής εκπομπής.

“Ανεξάρτητα από το πόσες φορές χάνω τη μνήμη μου, πιστεύω ότι πάντα θα τον ερωτεύομαι από την αρχή.”

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Related posts

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ