22:47 Μια σχολική μέρα…στο δρόμο! – Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

Με τη τελικη ημερομηνια !! Και τονιζω παλι πως δεν ειναι αναγκη να εχουμε παιδια με ειδικες αναγκες για να ειμαστε διπλα τους τωρα που μας χρειαζονται
περισσοτερο απο καθε αλλη φορα !!!

Δίκτυο Ειδικών Σχολείων 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Μια σχολική μέρα…στο δρόμο! 


Με το σύνθημα «Κάνω μάθημα ΕΔΩ, γιατί δεν μπορώ να πάω στο σχολείο μου», την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου μαθητές Ειδικών Σχολείων, γονείς, εκπαιδευτικοί, ειδικό και βοηθητικό προσωπικό, προχωρούν σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία στην Πλατεία Κοραή από τις 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ, καταγγέλλοντας την ολιγωρία και ανεπάρκεια της Πολιτείας στην επίλυση του ζητήματος των μεταφορών των μαθητών.

(H εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη, αλλά λόγω του βροχερού καιρού μετατέθηκε μια μέρα αργότερα).

Οι μαθητές, θα κάνουν μάθημα σε σχολική τάξη που θα στηθεί στην πλατεία ειδικά για το σκοπό αυτό, θέλοντας να δείξουν στους υπεύθυνους το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργούν με την απόφασή τους στους ίδιους αλλά και στις οικογένειές τους.

Το Δίκτυο Ειδικών Σχολείων, που διοργανώνει τη διαμαρτυρία, καλεί όλους τους γονείς παιδιών ΑΜΕΑ αλλά και συμπολίτες μας να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους δίνοντας το «παρών» στην Πλατεία Κοραή, καθώς και όσους εθελοντές, εκπαιδευτικούς και μη, που επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν στη καλύτερη οργάνωσή της.

Facebook / Δίκτυο Ειδικών Σχολείων                                                                                            ΑΠΟ 

Ελευθερία Κατσιροπούλου Σπανού

Related posts

1.800 άτομα με αναπηρία θα έχουν τον Προσωπικό Βοηθό τους ως το τέλος του 2025

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ