22 σκληρές αλήθειες για την ύπαρξη που θα ταρακουνήσουν το μυαλό σας

Η ζωή είναι ένα ταξίδι από την αθωότητα στην εμπειρία και το μονοπάτι δεν είναι και τόσο ομαλό. Υπάρχουν αμέτρητα εμπόδια και μόλις ξεπεράσετε ένα, θα εμφανιστεί κάποιο άλλο.

Είναι γνωστό πως η ζωή είναι σκληρή, αλλά μερικές φορές χάνουμε το κίνητρο μας για να παλέψουμε. Αντί να κολυμπήσουμε τα παρατάμε και τελικά πνιγόμαστε. Σταματήστε εκεί.

Αντί να χρονοτριβείτε και να σχεδιάζετε για κάτι καλύτερο, αναλάβετε τη ζωή σας. Μόλις αποδεχτείτε αυτές τις σκληρές αλήθειες, η προσέγγιση σας στη ζωή θα αλλάξει.

  1. Στο τέλος θα πεθάνετε

Όταν είδα το «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ», ο διάλογος «Ασχολήσου με το να ζεις, ή ασχολήσου με το να πεθάνεις» ήταν η στιγμή της αποκάλυψης μου. Ο Θάνατος είναι η απόλυτη αλήθεια. Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να κάνετε την ζωή τέλεια, θα τελειώσει, και δεν υπάρχει τρόπος απόδρασης από αυτό.

Επί τη ευκαιρία, αν δεν έχετε δει την ταινία Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ, τώρα είναι η τέλεια στιγμή.

Για μένα είναι η καλύτερη ταινία.

  1. Όλοι όσοι ξέρετε θα πεθάνουν

Δεν μπορείτε να αφήσετε τον φόβο της απώλειας να πνίξει τους ανθρώπους, αλλά ούτε μπορείτε να τους θεωρείτε και δεδομένους. Όλα τα άτομα που γνωρίζετε θα πεθάνουν, όπως κι εσείς.

  1. Ο πλούτος δεν είναι ευτυχία

Τα καλύτερα πράγματα είναι πραγματικά δωρεάν. Ο υλικός πλούτος είναι καλός για την άμεση ικανοποίηση, αλλά η αγνή ευδαιμονία έρχεται από μέσα μας. %

Related posts

12 αιτίες που εξηγούν τον πόνο στη γάμπα

Χαμηλά λευκά αιμοσφαίρια: Ποιές είναι οι πιθανές αιτίες, πότε πρέπει να ανησυχήσετε

ΕΟΦ: Προσοχή σε παράνομο σκεύασμα για τους πόνους στις αρθρώσεις που διακινείται στο διαδίκτυο