Χωρίς χέρια, αλλά με υπέρμετρη ψυχή…

Βραβείο καλλιγραφίας κέρδισε η Annie Clark, μαθήτρια της πρώτης τάξης στην ακαδημίαWilson Christian του Pittsburgh, καταφέρνοντας να υπερνικήσει την αναπηρία της, όπως αναφέρει το abcnews.go.com/blogs.

Το 7χρονο κοριτσάκι γεννήθηκε χωρίς χέρια, παρόλα αυτά δείχνοντας απαράμιλλο σθένος, κατετάγη πρώτη στον συγκεκριμένο εθνικό διαγωνισμό, γράφοντας τη φράση “The quick brown fox jumps over the lazy dog” και κερδίζοντας το Ειδικό Βραβείο Καλλιγραφίας, “Nicholas Maxim”, καθώς και το ποσό των 1.000 δολαρίων από τον χορηγό της εκδήλωσης.

Το ειδικό αυτό βραβείο απονέμεται από φέτος στον διαγωνισμό καλλιγραφίας – που συμπλήρωσε 21 χρόνια «ζωής» – και πήρε το όνομά του από τον μαθητή Nicholas Maxim, που επίσης γεννήθηκε χωρίς χέρια και τα πήγε εξαιρετικά στον περσινό γενικό διαγωνισμό, καταπλήσσοντας τους κριτές.

Η θέληση της Annie για μια φυσιολογική ζωή, φαίνεται από το γεγονός ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει ψαλίδι ή κόλλα μέσα στην τάξη, καθώς και να ντυθεί, να φάει, να κολυμπήσει, να κάνει ποδήλατο.

To 7χρονο κοριτσάκι έφτασε σε ηλικία 2 ετών από την Κίνα στις ΗΠΑ και υιοθετήθηκε από τον Tom και τη Mary Ellen Clark, οι οποίοι πλην των τριών βιολογικών τους παιδιών, έχουν υιοθετήσει συνολικά έξι παιδάκια από την Κίνα…

Από την πλευρά της, η μικρή Annie ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας. Το αξίζει και με το παραπάνω…

 

 

http://www.i-jukebox.gr

Related posts

26χρονος νόμιζε πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του αλλά τη πρώτη νύχτα του γάμου κατάλαβε πως ήταν… άντρας – ΒΙΝΤΕΟ

Αδιανόητο περιστατικό: 15χρονος στα Χανιά έδειρε 2 φορές την γιαγιά του επειδή δεν του έδινε χρήματα

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ