ΤΡΑΓΙΚΟ: Της είπαν ότι είναι πολύ νέα για να έχει καρκίνο του εντέρου και πέθανε!!!

ΤΡΑΓΙΚΟ: Της είπαν ότι είναι πολύ νέα για να έχει καρκίνο του εντέρου και πέθανε!!!

Ο αδελφός της κοπέλας κάνει αγώνα για να γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά

Για έξι ολόκληρους μήνες, η Σούζαν Γκουλντ πήγαινε σε γιατρούς γιατί υπέφερε από πόνους στο στομάχι. Ήταν τόσο φοβεροί οι πόνοι που ένιωθε, που η κοπέλα αναγκάστηκε να χάσει μέχρι και τον γάμο του αδελφού της, όμως οι γιατροί της είπαν ότι είναι πολύ νέα για να έχει καρκίνο του εντέρου και την άφησαν να πεθάνει.

Σε όποιον γιατρό κι αν πήγε, αρνήθηκε να της κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για την διάγνωση του καρκίνου του εντέρου και αντιθέτως της είπαν ότι πάσχει από τη Νόσο του Κρον.

Τον Νοέμβριο του 2012, η κατάσταση της Σούζαν χειροτέρεψε δραματικά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα. Αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στο χειρουργείο, κι εκεί αντίκρισαν έναν τεράστιο όγκο στο έντερό της.

Για τους επόμενους 18 μήνες, η γυναίκα πάλεψε με την ασθένεια και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως, η οικογένειά της έμαθε αυτό που φοβόταν. Ο καρκίνος είχε φτάσει πια στο τελικό του στάδιο. Τις τελευταίες της μέρες οι φίλοι και η οικογένειά της γιόρτασαν τα 29 γενέθλιά της καιπροετοιμάστηκαν ψυχολογικά για να την αποχαιρετήσουν.

Στις 18 Μαρτίου η Σουζάν έφυγε από τη ζωή και σήμερα ο αδελφός της ξεκίνησε εκστρατεία ώστε να μαζέψει χρήματα και να ενημερώσει τον κόσμο όσον αφορά στον καρκίνο του εντέρου.

«Όταν η Σουζάν διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο στεναχωρηθήκαμε όλοι και εξοργιστήκαμε γιατί δεν το είχαμε μάθει νωρίτερα. Όμως εκείνη αντιμετώπισε την ασθένειά της με αξιοπρέπεια και γενναιότητα. Δεν ήθελε μόνο να νικήσει τον καρκίνο, αλλά ήθελε να κάνει τον κόσμο να μάθει ότι δεν είσαι ποτέ αρκετά νέος για να εμφανίσεις τον συγκεκριμένο τύπο καρκίνου», είπε.

Τώρα οργανώνει έναν μαραθώνιο ώστε να μαζευτούν χρήματα για το World Cancer Research Fund.

Ο μαραθώνιος θα γίνει στις 5 Ιουνίου και στόχος είναι να μάθει όλος ο κόσμος ότι η διατροφή έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον καρκίνο, όπως επίσης η άσκηση και το σωματικό βάρος.

star.gr

Related posts

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη